За здрав захват в шуутърите - новата мишка Cooler Master Sentinel III

Новата геймърска мишка Sentinel III на Cooler Master се отличава с редица технологични подобрения, включващи мощен 32-битов ARM процесор, модерен Avago 3988 сензор с 6400 DPI резолюция, с възможности за превключване в 4 степени, 512KB памет и др.

Светът на хардуера е почти като в киното – когато един продукт е успешен, той се превъплъщава в поне няколко издания. За разлика от киното обаче, при хардуерът новите превъплъщения обикновено са по-добри – при това понякога с много. Отличен пример в това отношение ни дава новата геймърска мишка Sentinel III на Cooler Master, която, както подсказва наименованието, е вече третото издание на един популярен продукт.

Подобно на своите предшественици, гризачът Sentinel III е създаден специално за почитателите на шутърите от първо лице, използващи дясна ръка. Една от главните отличителни черти на въпросния мишок е възможността за изключително здрав захват, който не отслабва дори при най-напечени сражения. Всеки от осемте програмируеми бутона (издържащи гарантирано поне 20 млн. клика) пък е разположен така, че да е лесен за използване, без ръката да помръдва и на милиметър.


За здрав захват в шуутърите - новата мишка Cooler Master Sentinel III

© PCWorld България, pcworld

Новата геймърска мишка Cooler Master Sentinel III се отличава и с други подобрения, включително мощен 32-битов ARM процесор, модерен Avago 3988 сензор с 6400 DPI резолюция, с възможности за превключване в 4 степени, 512KB памет и др.

Освен това, е предвиден и специален функционален TX бутон, който влиза в употреба в случаите, когато потребителят реши, че има нужда от още бутони. Благодарение на него и на т.нар. Storm TactiX функция могат да се правят комбинации така, че броят на използваемите бутони да се увеличи от 8 на 15. В комбинация с макросите и възможността за съхраняване на профили, персонализацията става практически неограничена.


За здрав захват в шуутърите - новата мишка Cooler Master Sentinel III

© PCWorld България, pcworld

Доста атрактивна добавка е и светодиодното настройващо се осветление в пълноцветна (16,8 млн. цвята) гама. Осветлението, разбира се, допълва отлично дизайна на геймърския мишок, чийто корпус е покрит покри изцяло с матов, издръжлив на износване материал. За удобството допринася и възможността за регулиране на теглото на манипулатора, осигурена от включените в комплекта пет диска  от по 4,5 гр.

И, в заключение, последната добра новина идва с факта, че това върхово геймърско оръжие за стрелба от първо лице е на пазара от днес, 1 декември. Според официалната информация, на нашия континент това чудо на техниката ще се предлага на ориентировъчна цена от 60 евро.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.