Светлинно шоу от компютърна кутия? Вижте новата NZXT HUE+

Уникалните светлинни ефекти на шасито NZXT HUE+ са неговата най-важна отличителна черта, но съвсем не са единственото предимство, с което то ще изкушава РС потребителите.

Компютърните кутии са нещо, което в обичайния случай едва ли ще асоциираме с дискотека, но новото tower-шаси HUE+ на компанията NZXT е нещо различно. Всъщност то е способно да зарадва притежателя си с истинско светлинно шоу, не просто достойно за гореспоменатия тип заведения, но и напълно в тон с естетическите изисквания на всеки РС ентусиаст или просто любител на красивото.

Кутията идва с осем предварително настроени светлинни ефекта, веки от които има собствен набор от настройки, определящи посоката, силата и скоростта на опформеното в ленти светодиодно осветяване. Има обаче и Custom режим, които всеки може да използва, за да направи свое собствеоно и неповторимо светлинни шоу.  Предвидени са също Smart и Audio режими на работа, като при първия светлинните ефекти на HUE+ отразяват промените в CPU или GPU температурите, а при втория светлините реагират на възпроизвежданото в момента гейм озвучаване или слушаната музика.


Светлинно шоу от компютърна кутия? Вижте новата NZXT HUE+

© PCWorld България, pcworld

Светлинните ефекти безспорно са най-отличителната черта на това ново шаси, но съвсем не са единственото предимство на РС шасито NZXT HUE+. Според своите създатели, тази кутия се отличава и с обширни възможности за персонализация в зависимост от конкретните изисквания и сценарии на използване, благодарение на добре обмисленото разпределение на вътрешното пространство.


Светлинно шоу от компютърна кутия? Вижте новата NZXT HUE+

© PCWorld България, pcworld

Важно предимство е също предлаганият с този продукт безплатен фирмен софтуер за системен мониторинг CAM от второ поколение (в случая версията е 2.1.8), която поддържа както ефектите в HUE+, така и други дигитално управлявани продукти на марката като например All-in-One охладителите с течност Kraken или GRID+ вентилаторите.


Светлинно шоу от компютърна кутия? Вижте новата NZXT HUE+

© PCWorld България, pcworld

Цената от $60 пък само може да изненада приятно потребителите, които смятат, че едно такова шаси трябва да струва повече.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.