Samsung Galaxy S7 ще работи с процесор Snapdragon 820

Датата на дебюта на устройството остава неясна

Когато говорим за пазара на смартфони, неизменно трябва да споменем името на Samsung. Компания, която винаги се стреми да предложи най-доброто възможно устройство. До колко успява да го направи е тема, изискваща задълбочени анализи, каквито ще избегнем сега.

Вместо това ще ви разкрием нови сведения около все още необявения официално смартфон Samsung Galaxy S7. Що се отнася до разкриване на детайли около новите си устройства, в южнокорейската компания са изключително потайни, но в случая изглежда от Slashgear са успели да се доберат до интересна информация.

По техни данни, потвърдени от документ на компанията, следващият телефон от популярната серия Galaxy S ще разполага с процесор Snapdragon 820. На документа е обозначена и датата 9-ти септември, когато се очаква най-вероятно въпросният чип да започне да се вгражда в новите устройства.

Само преди няколко дни в интернет се появиха сведения, че Galaxy S7 ще носи кодовото наименование Jungfrau, както е обозначен и смартфонът в документа, показан от Slashgear. По първоначална информация от Samsung са планирали дали този път да не заложат на Exynos процесор, но поне за момента това изглежда малко вероятно.

Друга от любопитните подробности около показания от интернет изданието документ е и допълнението „Hero”, с което е обозначен телефонът. Какво значи това обаче, поне за момента остава мистерия.

Очаква се по-късно тази седмица Samsung да представи Galaxy Note 5 и Galaxy S6 Edge Plus.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.