Видео ревю: CM Storm Octane –достъпно комбо за заклети геймъри

Octane е новият геймърски комплект от мишка и клавиатура на CM Storm, който се отличава с многоцветна подсветка, практична Anti-Ghosting система с поддръжка на 19 бутона и с достъпна цена. Вижте какво още откри в него един заклет геймър.

С толкова много гейминг анонси на изложението за електронни забавления Е3 2015, на човек като нищо може да му се доиграе, дори да не е сред заклетите почитатели на този род забавления. Заклетите фенове на игрите обаче знаят колко е важно да се играе с подходящото хардуерно въоръжение, което включва не само графична карта и монитор, но и качествена периферия. Знае го и компанията CM Storm (геймърското подразделение на Cooler Master), която редовно ни снабдява с такава.

А след пазарния успех на своя комплект Devastator, преди няколко месеца производителят реши да се опита да го надмине с новия си  комплект от мишка и клавиатура под името CM Storm Octane. Той се отличава с доста агресивен дизайн и многоцветна подсветка от цели 7 цвята, които може да се сменя лесно с натискането на един бутон. Освен това има избор от два варианта за режима на подсветката - "дишащ" и "пулсиращ". Това е ефектно, но геймърите сигурно ще харесат също и Anti-Ghosting системата в клавиатурата, която поддържа цели 19 бутона. Почти сигурно е, че ще им допадне и цената на комплекта, която на нашия пазар е около 95 лв.

Но нека все пак да видим какво още открива в това геймърско “комбо” един заклет геймър, какъвто е нашият колега Стоян Траянов.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.