Хибридът Toshiba Satellite Click Mini се добра до родния пазар

Компактният 2-в-1 хибриден лаптоп-таблет с 8,9-инчов подвижен екран пристига в страната с Windows 8.1 with Bing и едногодишен абонамент за Microsoft Office 365 Personal.

Докато продажбите на традиционни компютри продължават да са в стагнация, хибридните устройства от тип 2-в-1, комбиниращи функционалността на таблет и лаптоп, все още се радват на относително голяма популярност – поне сред производителите. Този тип ттехника има своето място и на родния пазар, където тези дни пристигна поредният представител на въпросната мобилна категория – компактният Toshiba Satellite Click Mini.

Една от основните характеристики на този нов хибрид е компактността: 22,6-сантиметровият (8.9”) Satellite Click Mini тежи едва 479 г и е само 9,8 мм тънък в таблетен режим или 989 г и 19,9 мм в лаптоп режим. Устройството е екипирано с ntel Atom Z3735F процесор за таблети с Intel Burst Technology 2.0, който би трябвало да осигурява достатъчно производителност и скорост за обслужване на най-новите мобилни игри, бързо стартиране, сърфиране в Мрежата и мултитаскинг.

Компактният 2-в-1 хибриден лаптоп-таблет има 8,9-инчов Full HD Full HD (резолюция 1920 x 1200) подвижен IPS екран и пристига с Windows 8.1 with Bing и едногодишен абонамент за Microsoft Office 365 Personal с включено 1TB OneDrive облачно пространство за съхранение.

Моделът се отличава също с множество опция за свързване, две камери и с модерна система за зареждане, която осигурява енергия първо на таблетната част. Според официалната информация, батерията осигурява около 13 часа време за автономна работа.

От тукашното подразделение на японската компания не уточняват цената на новия си хибрид на нашия пазар, но уверяват, че Toshiba Satellite Click Mini е вече наличен в търговската мрежа в страната.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.