CM Storm Resonar или как се вади мощен бас от “геймърски тапи”

Вижте какви са отличителни черти и предимствата на геймърските слушалки от тип “тапи” CM Storm Resonar с най-новото видео-ревю на един заклет геймър.

Времето най-после се позатопли продължително, навън става все по-приятно и дори трайно заседналите пред компютрите геймъри сигурно все по-често поглеждат през прозореца с позабравени доскоро желания и копнежи в сърцето … например да поиграят на любимата си игра на шарена сянка в парка или докато пътуват към мястото за пикник, където след това да поиграят удобно изтегнати на прясна зелена трева. За тяхно щастие средства за това не липсват, а и със сигурност геймърското им оборудване включва подходящ лаптоп, таблет, мобилна конзола или дори смартфон. Дали обаче има хедсет, който да осигури качествено озвучаване и достатъчно мощен бас в полеви условия?

Въпросът, разбира се, е реторичен, а един възможен отговор ни даде още преди време компанията CM Storm с подобрената версия на своите първи геймърски слушалки от тип “тапи” – модификацията с усилен бас, въвеждаща и изцяло нова фирмена технология, наречена Bass FX.

Характерни за модела CM Storm Resonar са 8-милиметровите високоговорители със споменатата Bass FX технология, която според компанията осигурява кристален звук и мощен бас, обезпечавайки както нуждите на геймърите, така и тези на феновете на различни музикални жанрове.

Дали обещанието е реализирано в действителност, както и какви са другите отличителни черти и предимствата на въпросните геймърски слушалки от тип “тапи” можете да научите от най-новото видео-ревю на нашия колега и заклет геймър Стоян Траянов.

А не сте забравили, че имате шанс да направите и по-добри видео-ревюта, нали? Вече са известни много от наградите в тазгодишното издание на конкурса ни YouReview, в което можете да откриете участието си и с представяне на игра.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.