Новата миша подложка CM Storm Swift-RX XL покрива цялата маса

Ако някой геймър реши, че повече или по-малко стандартните по размер миши подложки не са му достатъчни, може да заложи на модела CM Storm Swift-RX XL, който е с мерки 90 х 36 см. и върху него може да се сложи не само мишката, но и клавиатурата.

Подложките за мишки са аксесоар, на който повечето потребители не обръщат кой знае колко внимание, особено като се има предвид, че дори компактните оптични манипулатори работят сносно на всякакви непрозрачни и не особено шарени повърхности. Немалко геймъри обаче са умирали (виртуално) с уникални постижения на нецензурните изрази на уста, когато мишката им е “падала” от подложката или “засядала” заради някакво нейно несъвършенство в критични моменти от компютърните сражения. Изводът е пределно ясен: силно препоръчително е геймърското въоръжение да се комплектова и с качествена, при това възможно най-голяма подложка.

Вземайки присърце тази препоръка, добре известната на всички геймъри компания CM Storm пуска на пазара може би най-голямата подложка за мишка, която човек може да види. Тя попада във фирмената Swift-RX серия аксесоари от този тип и, логично, носи обозначението XL, което недвусмислено ни казва, че става въпрос за нещо с размер Extra Large.

С други думи, ако някой реши, че повече или по-малко стандартните по размер миши подложки не са му достатъчни, може да заложи на модела CM Storm Swift-RX XL, който е с мерки 90 х 36 см. и на практика може да покрие почти цялата предна част на  работна маса или ученическо бюро. Във всеки случай има достатъчно място човек да сложи на подложката не само мишката, но и клавиатурата, така че последната също да не се пързаля при особено интензивно “скачане” върху бутоните.


Новата миша подложка CM Storm Swift-RX XL покрива цялата маса

© PCWorld България, pcworld

Разбира се, CM Storm Swift-RX XL серията подложки включва и други размери, включително S (Smal), който е с мерки 250x210 мм, М (Medium) 320x270 мм и L (Large) -  450x360 мм.


Новата миша подложка CM Storm Swift-RX XL покрива цялата маса

© PCWorld България, pcworld

Всички подложки са със стандартна дебелина от 3 мм и, според официалната информация от производителя, ще бъдат на европейския пазар само след броени дни - в края на април. Най-голямата подложка ще се предлага на цена от €29,90, а Swift-RX Small, Medium и Large моделите ще струват съответно €9,50, €13,50 и €19,50.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.