Нов поглед към гейм комплекта CM Storm Devastator

Геймърски видео-поглед към един от бестселърите на геймърското въоръжение към момента в ново видео ревю. Вижте защо комплектът CM Storm Devastator е толкова популярен сред почитателите на компютърните игри.

Геймърският комплект CM Storm Devastator, който се състои от геймърската мишка MS2K и геймърската клавиатура MB24 на CM Storm подразделението на Cooler Master към момента е един от най-популярните от този тип на родния пазара – поне според тукашните фирми, които се занимват с предлагане на такъв тип техника.

И зиглежда има защо да е така, защото срещу неголям бюджет човек може да се сдобие с много добро игрово въоръжение, включващо ергономична мишка с оптичен сензор с чувствителност до 2000 DPI и прецизен scroll, гарантиращ точност и удобство. Клавиатурата пък е със специално създадени по-издръжливи мембрани, ергономичен дизайн, медийни бутони, както и с цветна подсветка с възможност за включване или изключване..

Какви качества още могат да влязат в употреба на геймърите наскоро разучи лично и един виден представител на тази общност в лицето на нашия колега Стоян Траянов. Вижте неговото нов видео ревю на това успешно “гейминг комбо”.


Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.