Видео-ревю: CM Storm Alcor – достъпен, но и способен мишок

Alcor е една от двете лазерни геймърски мишка от “ретро” серията на CM Storm, която се отличава с качествен оптичен сензор, удобен дизайн, мек, но сигурен захват и достъпна цена. Вижте какво още откри в този “гризач” нашият колега и заклет геймър Стоян Траянов.

На страниците и в сайта на PC World неведнъж сме обръщали внимание на темата за избор на геймърска периферия, но въпреки това все още има немалко хора, които асоциират това занятие със скъпи устройства, високи цени и големи харчове. Факт е, че на пазара има немалко устройства, които оправдават подобни възгледи. Но има и още повече, които ги опровергават.

Един отличен пример в това отношение е геймърският мишок CM Storm Alcor - една от двете лазерни геймърски мишка от “ретро” серията на CM Storm, представени в началото на миналата година и притежаващи сериозен потенциал да бъдат бестселъри на нашия пазар. И това не е случайно.  CM Storm Alcor се отличава от повечето модели в този ценови клас със своя оптичен сензор Avago 3090, гарантиращ висока чувствителност и абсолютна точност дори и при най-високите скорости. Има и възможности за динамична смяна на резолюцията, като са използвани и присъщите за високия клас мишки японски Omron суичове с 5 милиона клика живот. Това със сигурност ще класира тази мишка сред най-издръжливите геймърски инструменти, каквито обикновени виждаме в най-високия клас.


Видео-ревю: CM Storm Alcor – достъпен, но и способен мишок

© PCWorld България, pcworld

А ето и какво още видя в този достъпен ценово, но и способен геймърски мишок нашият колега и заклет геймър Стоян Траянов, който предлага на вашето внимание поредното си качествено видео ревю.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.