Xerox Work Centre 6655 дава големия печат на малкия бизнес

Новото за българския пазар цветно мултифункционално устройство Work Centre 6655 на Xerox улеснява работата в офиса и осигурява съвременни възможности за печат при високо ниво на сигурност.

Xerox пуска на българския пазар ново цветно мултифункционално устройство с обозначението Work Centre 6655. Според българското подразделение на компанията, новият комбайн осигурява комбинация от иновативни функционалности и дава достъп на малкия и средния бизнес до същите решения, с които разполагат и големите корпорации, окато в същото време позволява контрол върху разходите за печат.

С резолюция от 1200х600 dpi, Xerox WorkCentre 6655 може да отпечатва ярки и качествени изображения. Отпечатването на текстове и документи също е сред силните страни на устройството, което работи със скорост до 36 стр./мин., с първо копие до 11 секунди. Стандартният капацитет за обем е 700 листа, а максималният - 1250.

Работата с WorkCentre 6655 е съвсем лесна благодарение на софтуера Connect Key, който позволява на всеки потребител да отпечатва документи от всякакви хардуерни устройства - смартфон, компютър, платформи за облачни услуги или директно от URL.

Сигурността също е важен фактор за всеки бизнес, затова Xerox, заедно с McAfee, осигуряват технология, която гарантира достъп дo WorkCentre 6655 само от оторизирани потребители на малките и средни компании, за да остане конфиденциална тяхната информация.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.