ASRock и Ubisoft направиха гейм промо-пакет и с дънни платки

Благодарение на това ново партньорство закупилите дънни платки с марка ASRock ще могат да получат безплатно оборудване от “Assassin’s Creed Pack” на стойност 15 щатски долара за за играта Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms.

Предлагането на промоционални пакети от тип “хардуерен продукт + игра”  вече е доволно обичайно нещо в сегмента на видеокартите. Изглежда обаче и купувачите на дънни платки ще могат да се възползват от подобни оферти. Във всеки случай, именно такава предлага производителят ASRock, който, в партньорство с Ubisoft, предлага ограничен брой кодове за отстъпка за продукти от “Assassin’s Creed Pack” за играта Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms с всяка дънна платка на марката от сериите Intel 8/9, Intel Bay Trail-D и AMD FM2+.

Според официалната информация, самата игра Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms ще бъде достъпна в онлайн магазина на ASRock (ASRock APP Shop)  от днес, 19 ноември 2014 г., а закупилите дънни платки ASRock ще могат да получат безплатно оборудване за нея (шлем, броня и оръжия) от “Assassin’s Creed Pack” на стойност 15 щатски долара.


ASRock и Ubisoft направиха гейм промо-пакет и с дънни платки

© PCWorld България, pcworld

От компанията обаче подчертават, че безплатното предложение от "Assassin's Creed Pack" за Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms е до изчерпване на наличностите в ASRock APP Shop. Повече информация за пакета и за самата игра може да се намери на съответната страница в сайта на Ubisoft. От полза на заинтересованите вероятно ще е и списъкът с поддържани продукти от ASRock APP Shop.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.