… И заваляха А3 мултифункционалки от Brother

Цели шест нови МФУ модела, поддържащи и работа с А3 документи, пристигат у нас и ще изкушават родния малък и среден бизнес с изгодна цена на печат.

Принтерите и мултифункционалните устройства, които могат да печатат и във формат A3, отдавна са една от специализациите на компанията Brother, която предприема ново настъпление в този сегмент, където се радва на значителен пазарен дял. Благодарение на това у нас пристигат шест нови мастилено-струйни МФУ модела от сериите 4ххх и 5ххх на марката. Според производителя, устройствата са замислени като удачна инвестиция за компании и професионалисти, които имат нужда да печатат както в А4, така и в по-големия А3 формат, като търсят и възможност за отпечатване и сканиране от смартфони и таблети или от споделени облачни ресурси.

Новата моделна линия от A3 МФУ на Brother включва шест устройства, които могат да принтират, сканират и копират в цвят, като пет от тях могат също да изпращат и получават цветни факсове. Трите компактни модела DCP-J4120DW, MFC-J4420DW, MFC-J4620DW са предназначени за работа в малки и домашни офиси, които ежедневно печатат в А4 формат и по-рядко в А3. Business Smart пък е наименованието на моделите с обозначения MFC-J5320DW, MFC-J5620DW, MFC-J5720DW, насочени специално към корпоративните организации. Отличителното е наличието на универсална тава за хартия, която може да поеме А4 или А3 формати. Така се улеснява активното използване и на двата размера, без нужда от ръчна намеса.


… И заваляха А3 мултифункционалки от Brother

© PCWorld България, pcworld

Скоростта на печат при шестте устройства е 22 ipm/20 ipm съответно при печат на черно-бели и цветни страници, а резолюцията 6000x1200 dpi. С цел намаляване на себестойността на страница от Brother ще предлагат консумативи с голям капацитет за новата серия устройства. Те са разчетени за 1200 черно-бели или цветни страници, а трите модела Business Smart ще могат да използват черна мастилница за още по-голям обем (2400) страници, подчертават още от компанията.Разбира се, стандартната възможност за двустранен печат, налична при всички модели, също спомага за пестенето на място и хартия.


… И заваляха А3 мултифункционалки от Brother

© PCWorld България, pcworld

Освен това са налични и възможности за мрежова връзка по кабел или безжично (чрез Wi-Fi или Wi-Fi Direct), с които устройствата могат да получават задания за печат от Android или iOS мобилни устройства, тъй като са съвместими със стандартите Apple AirPrint, Google Cloud Print и собственото приложение на Brother iPrint&Scan.


… И заваляха А3 мултифункционалки от Brother

© PCWorld България, pcworld

При цени в диапазона между 309 и 519 лв. с ДДС, от българското подразделение на Brother смятат, че новите МФУ машини са изгодна инвестиция, при това подплатена и с безплатна опция за 3-годишна гаранция.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.