NVIDIA и Ubisoft обявиха нови промо-пакети видеокарта + игра

Промоцията “Избери своя път” започва тази седмица и ще продължи до края на годината. В този период геймърите, които закупят видеокарти GeForce GTX или ноутбук с видеокарта GeForce GTX 980M или 970M ще получат безплатно The Crew, Far Cry 4 или Assassin’s Creed Unity.

Предлагането на видеокартите в пакет с игра е вече обичайна практика за основните VGA производители, а вчера NVIDIA разшири предложенията си в тази област по случай новото партньорство с Ubisoft, което, по думите на компанията, има за цел “разработване на нова технология за подобраване на PC гейминга, която ще позволи на играчите да влязат в играта, както никога до сега”.

За хората, които обмислят покупка на нова видеокарта това ще означава, че при избора на видеокарта от NVIDIA ще могат да се възползват и от някои от най-“горещите” гейм заглавия от портфолиото на Ubisoft. Това става възможно посредством нова промоционална инициатива, наречена “Избери своя път” , която започва тази седмица и ще продължи до края на годината. През този период геймърите, които закупят видеокарти GeForce GTX, включително GeForce GTX 980, 970, 780 Ti или 780 или ноутбук с видеокарта GeForce GTX 980M или 970M, ще имат възможността да добавят безплатно в своята библиотека едно от следните заглавия -The Crew, Far Cry 4 или Assassin’s Creed Unity.

Изборът на игри в случая не е случаен, тъй като целта е да се подчертаят предимствата на някои от най-новите графични подобрения, разработени в NVIDIA. Assassin’s Creed Unity например е най-новия епизод от успешният франчайз на Ubisoft, който ще поддържа HBAO+, TXAA, PCSS технологии за теселация. Те ще позволят на Ubisoft  реалистично да пресъздадат обстановка в стил  16th век, която се помещава в Париж по време на Френската революция.

Far Cry 4 е другa легендарнa игрална серия с мащабен визуален и технологичен ъпгрейд. Освен HBAO+, TXAA, PCSS и  4K поддръжка, Far Cry 4 включва и технологията NVIDIA Godrays, която ще позволи на геймърите да усетят лъчите на хималайското слънце, както и  NVIDIA HairWorks, за реалистични картини.

И накрая, вградените HbAo + и TXAA технологии плюс 4K резолюция ще са на разположение и в състезателната игра The Crew. Тя идва и с допълноително приложение Android , което ще ви позволи да обмислите вашата траектория,  преди да започнете живата игра, а също и чат от разстояние, възможност за разглеждане на профилите на приятели и куп други възможности.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.