GIGABYTE изкушава геймъри и меломани с нови FORCE H слушалки

Общо пет хедсет модела от линията FORCE H Series ще създават радости за ушите на взискателните към озвучаването аудиофили посредством ергономичен дизайн и класни характеристики.

Когато става въпрос за дънни платки и видеокарти, компанията GIGABYTE със сигурност не се нуждае от представяне на родните потребители. Напоследък обаче тайванският производител набляга все по-активно и на развитието на периферната част от портфолиото си, така че зачестява и появата на нови модели мишки, аксесоари и аудио техника. Именно в последния сегмент е и най-новото предложение на GIGABYTE, което идва под формата на съществено подобрение на слушалките от т.нар. FORCE H Series линия.

Компанията всъщност представя цели пет нови модела от въпросната серия, които според официалната информация са предназначени за чувствителните уши на взискателните към озвучаването геймъри и меломани. По думите на GIGABYTE, новите хедсети се отличават с висок комфорт във всички измерения – от ергономията, до качеството на звука и контрола.

Всеки от новите модели слушалки се отличава с различна аудио технология, подходяща за различни нужди. Флагманите на новата линия например, моделите H5 и H7, сигуряват съответно “реално 5.1. и виртуално 7.1” озвучаване. Моделите  H3 и H3X, пък се характеризират с 50 mm високоговорители с неодимови магнити, в резултат на което осигуряват реалистичен звук за заклети геймъри. Хедсетът H1 пък ще осигури прецизно възпроизвеждане чрез поддръжка на Bluetooth технология, което го прави подходящ за мобилна употреба както при гейминг, така и за слушане на музика.

Според GIGABYTE, новата FORCE H серия слушалки се характеризира също с удобство и ергономичен дизайн. Корпусът е лек, положението може да се настройва в максимално широки граници, а наушниците са с нехарактерна, но особено удобна шестоъгълна форма, благодарение на която ушите се покриват напълно и не оставят място за дискомфорт при продължителни сесии. Освен това всички нови хедсети се комплектоват с отделящ се микрофон. Класните модели H7 и H5 са екипирани с интелигентен контролен панел, докато при H3X и H3, контролите са от inline тип (на кабела), а при H1 – на самия корпус.

Според официалната информация от  GIGABYTE, продажбите на новите FORCE H Series слушалки на компанията ще започнат през октомври, като първо ще дойде моделът H3X, а след това ще се появят и флагманите H7 и H5. Най-късно, по някое време през зимата на настоящата година, ще излезе безжичния модел H1.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.