Нов Toshiba Satellite Pro R50-B навлиза в бизнес орбита

Според официалната информация Toshiba Satellite Pro R50-B е богат на приложения и достъпен 15,6-инчов тънък, сигурен и надежден лаптоп, създаден за нуждите на малкия и среден бизнес.

Европейското подразделение на Toshiba съобщава за пазарната поява на нов лаптоп на японската компания. Става въпрос за модела Satellite Pro R50-B, който според официалната информация е богат на приложения и достъпен 39,6-сантиметров (15.6") лаптоп, създаден за нуждите на малкия и среден бизнес.

Лаптопът Satellite Pro R50-B е преминал през щателни тестове за ускорена симулация на употреба в реални условия (HALT), които имитират жизнения цикъл на лаптопа и го подлагат на различни нива на вибрация, нагряване, инцидентно изпускане и натоварване, за да гарантират, че Satellite Pro R50-B може да устои на всякaкви непредвидени ситуации. В допълнение към проучването, дизайнът на Satellite Pro R50-B намалява огъването и той може да се използва ежедневно и продължително, без опасения от механични повреди.

За да защити бизнеса от загубата на данни, платформата за сигурност Trusted Platform Module (TPM) гарантира, че хардуерът, включен в избрани модели ще осигури сигурност на важните бизнес данни, съхранявани локално, подчертават още от компанията.. Освен защитата на данните, HDD 3D сензорът осигурява наблюдение на хард диска, в случай на рязко движение или капки. 30-дневната версия на McAfee LiveSafe Security е предварително инсталирана, за да поддържа лаптопа в безопасност от вируси и други заплахи.


Нов Toshiba Satellite Pro R50-B навлиза в бизнес орбита

© PCWorld България, pcworld

Гаранцията Toshiba's Reliability Guarantee също е налична за селектирани модели, с цел да  предостави допълнителна увереност, като обещава безплатен ремонт през първата година от момента на покупката, в случай на възникване на проблем . Освен това, като допълнително презастраховане, потребителите могат да получат парите си обратно.

С процесорите до 4-то поколение Intel Core i5 и до  Intel HD 4400 графика, Satellite Pro R50-B осигурява достатъчно производителност, за да повиши продуктивността и да направи възможно използването на няколко приложения  едновременно. В конфигурациите е включен и високоскоростен HDD.

Наличен е също широк набор от допълнителни аксесоари и решения за лаптопа Satellite Pro R50-B, включително dynadock V3.0+ универсално зарядно устройство. На разположение е още и Toshiba Cloud Client Manager (TCCM) модул, който позволява на потребителите да контролират IT устройствата в реално време чрез стандартен уеб браузър, спестявайки нуждата малкият бизнес да инвестира в услуги и специализиран софтуер за управление.


Нов Toshiba Satellite Pro R50-B навлиза в бизнес орбита

© PCWorld България, pcworld

Според официалната информация, новият бизнес лаптоп Toshiba Satellite Pro R50-B вече е на пазарите в Европа. Цена не се споменава, но в заключение от компанията предлагат обобщение на техническите характеристики. За повече подробности относно цени и наличности може да се проверява в локализирания сайт на Toshiba.

Основни спецификации на Toshiba Satellite Pro R50-B

•          Дисплей: 39,6 cm (15.6”) 1366 x 768p HD екранбез отблясъци

•          Процесори: До 4-топоколение процесори Intel Core i5

•          Графика: До Intel  HD 4400

•          Съхранение: Избор до 1TB HDD или 500GB високопроизводителна HDD

•          ODD: Optional 9,5 мм DVD Super Multi Drive

•          Памет: До 2 x 8 GB DDR3L (1600 MHz)

•          Свързаност: 2 x USB 3.0, 1 x USB 2.0, 1 x HDMI, 1 x RGB, 1 x SD слот , Intel WiDi комбиниран жак за слушалки и микрофон, Intel Wi-Fi (802.11 ac/a/b/g/n), Bluetooth 4.0, Gigabit LAN

•          HD уебкамера

•          Операционна система: Избор между Windows 8.1 Pro, Windows 8.1 или Windows 7 Professional

•          Сигурност: HDD 3D сензор, Trusted Platform Module 1.2, Kensington порт за заключване

•          Издръжливост на батерията: До 7,5 часа

•          Цвят: Черен

•          Размери: 379 x 258 x 23,95 мм

•          Тегло: 2,3 кг

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.