Таблетът Samsung Galaxy Tab S пристига у нас на 1 август

От 1 август и двата варианта на таблета със зрелищен Super AMOLED екран ще бъдат в магазините на VIVACOM, а най-нетърпеливите да се сдобият първи с повече информация за него вече могат да се запишат в сайта на телеком оператора.

Само седмица ни дели от пристигането на един от хитовите тазгодишни таблети на Samsung – моделът Galaxy Tab S, в който корейската компания отново използва модерната си AMOLED технология.

Както вече ви информирахме при глобалния дебют на Samsung Galaxy Tab S през юни, таблетът се предлага в два варианта - с диагонали на екрана 8.4“ и 10.5“. Super AMOLED дисплеят е най-модерният в технологично отношение за Samsung и осигурява отлично цветопредаване в изображенията, които покриват над 90% от Adobe RGB стандарта. Устройството е снабдено и със системата Adaptive Display, която настройва автоматично картината, така че дори при силна пряка светлина могат да се четат текстове или да се разглеждат приложения с повече визуални детайли.


Таблетът Samsung Galaxy Tab S пристига у нас на 1 август

© PCWorld България, pcworld

Освен с производителност GalaxyTab S се отличава и с подобрени функции за сигурност благодарение на заключването и отключването с пръстов отпечатък. Моделът е оборудван с процесор Exynos 5 Octa (1.9 GHzQuadCore+ 1.3 GHzQuadcore) и работи под управлението на ОС Android KitKat. Батериите и на двете разновидности на таблета позволяват автономна работа с тях до 12 часа.

Двата варианта на Samsung Galaxy Tab S ще се предлагат в магазините на VIVACOM с  план за пренос на данни Traffic Unlimited с промоционални условия – 50% отстъпка от месечната такса за целия период при сключване на двугодишен договор с тарифи M+, L+ и  XL+ до края на август. Така клиентите могат да получат до 12 000MBна цени от 7.90 лв. на месец.


Таблетът Samsung Galaxy Tab S пристига у нас на 1 август

© PCWorld България, pcworld

Според официалната информация от оператора, потребителите, които очакват модела с нетърпение и искат да получат преди всички ексклузивна информация за хитовия модел, могат да се запишат за нея в сайта на компанията. При последваща покупка на устройството в комбинация с тарифен план Traffic Unlimited за срок от 24 месеца, всеки клиент ще получи двойно повече MB на максимална скорост, обещават от VIVACOM.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.