SAMSUNG Gear 2 Neo и Gear Fit вече могат да се купят и у нас

Базирани на Tizen OS модерни носими устройства Samsung Gear 2 Neo и Samsung Gear Fit, акомпаниращи GALAXY смартфоните, от днес могат да бъдат закупени и на родния пазар.

Въпреки че модерните носими устройства на Gear 2 Neo и Gear Fit на Samsung могат да бъдат видяни и изпробвани на родна земя още от края на март, двете джаджи доскоро не бяха достъпни за покупка. От днес обаче въпросните устройства за носене вече са на разположение на българските потребители, съобщават от оператора VIVACOM, който е готов да ги предложи по магазините си.

В случай, че сте забравили, Samsung Gear 2 Neo и Samsung Gear Fit бяха предсставени пред широката публика на 24 февруари, по време на събитието Samsung UNPACKED, на което се състоя и глобалната премиера на тазгодишния смартфон флагман на марката - GALAXY S5. споменатите джобни устройства са конструирани да служат като компаньони именно на въпросния модел, но понеже използват операционната система Tizen OS, те могат да се свързват с повечето модели Samsung GALAXY.

Основната роля на Samsung Gear 2 Neo и Gear Fit е да дават повече свобода и контрол в ежедневната мобилна комуникация, като часовникът Samsung Gear 2 Neo позволява водене на разговори и получаване на съобщения по всяко време и в движение, а гривната Gear Fit помага за проследяване на физическата активност. Приложението WatchON и вграденият IrLED сензор, с които е снабден Gear 2 Neo, предоставят възможност за управление на телевизор или сет топ бокс. И двете устройства са водо- и прахоустойчиви.

 

SAMSUNG Gear 2 Neo и Gear Fit вече могат да се купят и у нас

© PCWorld България, pcworld


Фитнес гривната Gear Fit има 1.84-инчов Super AMOLED дисплей с резолюция 432x128 пиксела, който е удобен за преглеждане на съобщения и електронна поща, като информира и за постъпилите обаждания. Gear Fit може да бъде личен фитнес треньор в реално време. Устройството тежи само 27 грама и е снабдено със сензор за измерване на сърдечен пулс и акселерометър. С него потребителите могат да съставят собствена система от упражнения и да следят пулса си и други показатели по време на своята тренировка.


SAMSUNG Gear 2 Neo и Gear Fit вече могат да се купят и у нас

© PCWorld България, pcworld

Samsung Gear 2 Neo е оборудван с 1.63-инчов екран, на който също така бързо и лесно може да се отговаря на съобщения с готов шаблон. Бързата работа на устройството е подсигурена от двуядрения процесор Exynos (0.80-1.00 GHz). Смарт устройството е малко, тежи само 55 грама, но разполага с жироскоп, микрофон и високоговорител.

Според официалната информация от VIVACOM, с офертата за лоялни клиенти на оператора Samsung Gear 2 Neo и Samsung Gear Fit могат да бъдат закупени за 339.90 лв. 

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.