AMD отново разширява “Never Settle Forever” пакетите си

“Murdered: Soul Suspect” и други актуални заглавия от независими разработчици са добавени към списъка от игри, които ще се предлагат с най-новите видеокарти на AMD. За първи път програмата ще включва и графичните продукти на компанията от стартов клас: AMD Radeon R7 250X, R7 250 и R7 240.

От AMD днес обявиха поредно обновление на "Never Settle Forever" – популярната програма за пакетно предлагане на AMD Radeon продукти. Според официалната информация, промоцията "Never Settle Forever" със стартова дата 21 април ще бъде достъпна за широка гама AMD Radeon графични карти, от бюджетните модели от R7 серията до топ акселератора за ултра-ентусиасти AMD Radeon R9 295X2. Характерно за новата програма е също, че за първи път "Never Settle Forever" ще включва и графичните продукти на AMD от стартов клас - картите AMD Radeon R7 250X, R7 250 и R7 240.

В случай, че сте пропуснали, програмата "Never Settle Forever" на AMD дава възможност на геймърите да избират от поредица търсени игрови заглавия като награда за тяхната покупка на AMD Radeon графика. Потребителите ще имат три варианта за избор на безплатна игра, когато представят своя купон AMD Radeon награда. Действителният брой достъпни възможности за избор ще варират за нивото на наградата на клиента: Златна, Сребърна или Бронзова (вж. таблицата по-долу).

Очакваното заглавие "Murdered: Soul Suspect" на Square Enix ще бъде за първи път сред наградите Radeon Gold и Radeon Silver на "Never Settle Forever", информират още от компанията. Геймърите могат да получат предварителен код за оптимизираната за архитектурата Graphics Core Next (GCN) игра, който ще им послужи при пускането на играта през юни 2014 г..


AMD отново разширява “Never Settle Forever” пакетите си

© PCWorld България, pcworld

Друга новост е включването на заглавия от независими разработчици в програмата "Never Settle Forever" като опции за награди. Предложенията са в комплекти от типа "инди-пакет," и геймърите могат да изберат един инди-пакет състоящ се от две инди-заглавия.

Ето и обещаната таблица с новите нива на награди, или Radeon Rewards, както и възможностите за избор при програмата "Never Settle Forever":


AMD отново разширява “Never Settle Forever” пакетите си

© PCWorld България, pcworld

Предложението "Never Settle Forever" е достъпно от днес чрез ритейлърите и онлайн магазините, които си партнират с AMD (у нас обикновено програмата е достъпна чрез веригата на дистрибутора Мост Компютърс). Геймърите могат да представят веднага своите кодове, или да ги запазят за предстоящи заглавия до края на промоцията, който е на 31 август 2014 г. Подробности има на официалния сайт на пакетната програма

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.