Какво CPU охлаждане предпочитате?

Отговорът на този и още няколко уточняващи въпроса може да ви донесе като награда класна РС кутия от Cooler Master.

През последните години компанията Cooler Master не веднъж е доказвала, че знае как се правят РС шасита, захранващи блокове, периферни устройства и, разбира се, CPU охладители, но въпреки това (или може би точно поради тази причина) известният производител не пропуска да се допита до мнението и на самите потребители. Това компанията обикновено прави чрез онлайн анкети, като този път обектът на внимание са въздушните CPU охлаждания.

С други думи, Cooler Master приканва всички заинтересовани да отговорят на простия въпрос "Какво CPU охлаждане предпочитате?", а попълването на кратка онлайн анкета с още десетина уточняващи питания най-вероятно ще се отрази в бъдещите air cooling решения на компанията.

Естествено, за да мотивират участието, от Cooler Master са осигурили и томбола с ареактивни награди – три броя РС шасита Silencio 652 и също толкова - Centurion 6.


Какво CPU охлаждане предпочитате?

© PCWorld България, pcworld

Ако жалаете да опитате шанса си и да помогнете за бъдещите разработки на охлаждащи решения за процесори като се включите в анкетата на Cooler Master, можете да го направите като отбележите отговорите си в съответната онлайн форма. Отнема само няколко минути. 

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.