AMD е готова за празничния сезон с нови пакетни предложения

Компанията разширява своята програма Never Settle Forever с нови оферти, с чиято помощ геймърите ще могат да се сдобият едновременно с най-новите видеокарти на AMD и с някои от най-зрелищните модерни игри.

На 22 октомври AMD отбеляза първата годишнина на програмите си Never Settle, с които дава безплатно на геймърите най-модерните игри с покупката на AMD Radeon графична карта. По този случай компанията обяви и новите си пакетни промоции с компютърни игри за коледния сезон, които ще продължат фирмената инициатива. Според официалната информация, ето как ще стане това:

Първо, ако геймър закупи който и да е продукт от AMD Radeon R9 Серия от днес, 13 ноември 2013 г. нататък, той/тя ще получи с тази покупка копие от играта Battlefield 4. Както и с всяко пакетно предложение с игра, купувачите трябва преди това да проверят наличността на продуктите, което лесно могат да направят на www.amd.com/battlefield4.

От компанията припомнят също, че Battlefield 4 е особено подходящо гейм заглавие за клиентите на AMD Radeon, защото AMD и DICE са работили много месеци в тясно сътрудничество, за да оптимизират кода на тази игра за върхова производителност с архитектурата Graphics Core Next. Освен това, декемврийският пач за интегриране на Mantle API ще даде безпрецедентната способност енджинът на Frostbite 3 в Battlefield 4 "да отиде близо-до-желязото за съществено подобрена производителност", отбелязват още от AMD.

Второ, AMD разширява пакета Never Settle Forever и към картата AMD Radeon R7 260X. Този VGA продукт ще се присъедини към наградите на Radeon за „сребърните клиенти" (Silver Tier), което означава, че потребителят може да избира от две безплатни игри. Геймърите, разбира се, ще трябва да направят покупка от участващ в програмата ритейлър, като за целта лесно могат да се проверят наличностите на официалния сайт на промоционалната програма. А игрите, от които могат да избират, включват: Hitman Absolution, Sleeping Dogs, Sniper Elite V2, Far Cry 3 Blood Dragon или DiRT 3, както и хита THIEF.


AMD е готова за празничния сезон с нови пакетни предложения

© PCWorld България, pcworld

Играта THIEF се присъединява към програмата Never Settle Forever за „сребърни клиенти", за да съвпадне по време с въвеждането в програмата на R7 260X. Според AMD, това е отлична възможност за купувачите на R7 260X да се подготвят за игра, която се възползва от най-впечатляващите характеристики вградени в този продукт: AMD TrueAudio, Mantle и други.

Таблицата по-долу обобщава пакетните предложения за видеокартите на AMD, валидни от 13 ноември т.г. 


AMD е готова за празничния сезон с нови пакетни предложения

© PCWorld България, pcworld

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.