GIGABYTE маскира нова геймърска клавиатура като Stealth изтребител

Разбира се, основното предназначение на новата клавиатура GIGABYTE FORCE K7 Stealth е да осигурява безкомпромисна и точна реакция, стабилност на работа и надеждност в игрите.

Така нареченият Stealth дизайн изглежда става доста популярен не само в авиоиндустрията, но и сред производителите на геймърски компютри и периферия, които го оползотворяват по различни начини. Прави го и компанията GIGABYTE в своята най-нова клавиатура, кръстена FORCE K7 Stealth Gaming Keyboard. Тя се отличава със специфичен профил, без съмнение наподобяващ този на Stealth изтребител.

Това обаче е само част от важните особености на новата клавиатура, чиито отличителни характеристики включват и други екстри, които ще допаднат на геймърите. Една от тях е т.нар. scissor-key структура на бутоните, които според производителя скъсяват разстоянието, необходимо за задействане на съответната функция. Предвидена е също и Anti-ghosting функционалност за бутоните около най-използвания WASD блок, която елиминира конфликтите при едновременно натискане на няколко клавиша. Според официалната информация, FORCE K7 разпознава до 7 едновременни натискания без конфликти, особено ако са около бутоните Q, W, A, S, D, left shift и space.

Друга екстра на новата клавиатура е възможността за избор между три цвята за подсветката, чиято яркост също може да бъде настройвана така, че да е най-удобна в зависимост от околната осветеност и потребителските предпочитания. Предвиден е също Win-lock бутон с отделен индикатор, който деактивира Windows бутона и предотвратява случайното задействане на Windows Start функцията, която е съсипала живота на не един или двама заклети геймъри.


GIGABYTE маскира нова геймърска клавиатура като Stealth изтребител

© PCWorld България, pcworld

За съжаление, от GIGABYTE не споменават цената на новата си геймърска клавиатура FORCE K7 Stealth, така че както обикновено за нея ще трябва да се пита при дистрибутора на фирмената периферия за страната – Мост Компютърс. 

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.