Metro: Last Light ще се предлага безплатно заедно с NVIDIA GTX видеокарти

Rangers Gear Up For Duty; Metro: Last Light вече се предлагат и за GeForce GTX 660 и по- новите версии на видеокартите, информират от NVIDIA

След като през февруари предложи пакетни оферти с видеокартите си за любителите на free-to-play игри, сега NVIDIA продължава с инициативите от този тип, като предлага на геймърите, закупили NVIDIA GeForce GTX 660 и по- новите версии на видеокартите да получават безплатно дългоочакваното гейм заглавие Metro: Last Light, чиито продажби в Европа започват от 17 май.

Оборудван с най- добрите технологии на архитектурата Kepler – като DirectX 11 tessellation, NVIDIA PhysX, NVIDIA Adaptive Vsync и 3D Visionя Surround – само графичните процесори GeForce GTX на GTX TITAN - GTX 660 , ще осигури на геймърите възможно най- доброто гейминг изживяване., подчертават от NVIDIA.

А в случай, че сте пропуснали, играта Metro: Last Light е екшън от първо лице и е продължение на поредицата видеоигри Metro, създадени по романа Metro 2033 на Дмитрий Глуховски. Той е модерен пост-апокалипсис, описващ действителността през 2034 година, когато глобална ядрена война е превърнала повърхността на планетата ни в място, негодно за живот. Единствените оцелели хора се укриват в московското метро, където водят битки помежду си, както и с мутантите, появили се в резултат на ядрения конфликт. Мутанти дебнат катакомбите под опустялата повърхност и ловуват сред отровените небета над града., но въпреки всичко, вместо да стоят обединени, станциите-градове в метрото са заключени в битка за върховна мощ - смъртоносно оръжие от военните складове.

Ако искате да влезете в подземните гробници с най-важното оръжие (видеокарта NVIDIA GeForce GTX) ще трябва да се обърнете към местния партньор на инициативата – компанията Most Компютърс, която вече е публикувала и специална уеб страница с повече подробности. 

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.