Brother възражда добрия-стар факс с модерно ново устройство

Новият лазерен Brother FAX-2845 е компактен, бърз и икономичен, което го прави подходящо решение за малки и средни фирми, смятат в компанията.

Факсът все още е устройство от първа необходимост за много фирми, като повечето компании все още се нуждаят от такова устройство за комуникация с клиенти, доставчици и държавни институции. В това са убедени от производителя Brother, който открива в това мотив да възроди добрите-стари самостоятелни факсове с ново модерно устройство. Резултатът също вече е на лице и идва на пазара под формата на лазерния модел Brother FAX-2845. Според Brother, той е компактен, бърз и икономичен, а това го прави отлично решение за малки и средни фирми, които искат бързо и сигурно устройство с малки размери и множество удобни функции.

Благодарение на модема си от най-ново поколение (Super G3 33.6 kbps) лазерният факс Brother FAX-2845 е доста бърз и може да запамети до 214 контакта с възможност за разделянето им на 8 групи или списъци за групово изпращане. Факсът побира 250 листа хартия и дори тя да свърши, когато най не очаквате, няма да има проблем, защото вградената памет за 400 страници помага да не се загуби нищо от получените документи. Когато се зареди нова хартия, спокойно можете да отпечатате всичко, което е пристигнало междувременно. Устройството работи със скорост от 20 стр/мин, което позволява да се ползва и като копирна машина.

Brother FAX-2845 идва със стартов тонер за 1000 страници и с редица сертификати за екологичност и енергийна ефективност. Той е сертифициран, освен с Energy Star, и с германския Blue Angel, който се смята за един от най-строгите екологични стандарти в света. За този сертификат със сигурност са допринесли и множеството еко-функции на устройството. Такива са например „Режим Пестене на тонер"- който чувствително намалява разхода на тонер, „Режим Почивка"- свеждащ разхода на електроенергия до 1.5 W и функцията „N в 1" – при която отпечатвате N на брой копия в една страница и така намалявате употребата на хартия до 75%.

Според официалната информация, Brother FAX-2845 вече е наличен на българския пазар при всички дилъри на компанията, от които може да се търси и по-точна информация за цената на устройството. 

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.