И NVIDIA пуска специални пакети за геймъри

Новата кампания на NVIDIA се нарича „Free to Play”, и е адресирана главно към геймърите, които предпочитат този тип мрежови игри в пълния им блясък и с модерни видеокарти GeForce GTX.

Поради бързо растящия интерес към т.нар. free-to-play игри, започваме да виждаме все повече и повече хитови заглавия, които се стремят към бизнес модела free-to-play. Потребителската аудитория се състои от над 250 милиона геймъри, които играят над 14 милиарда часа годишно free-to-play игри. В същото време, според проучване на Steam (Hardware Survey), над 36 милиона геймъри не отговарят на препоръчителните хардуерни спецификации, което според NVIDIA означава, че последните изпускат голяма част от забавлението при игра на любимите им игри.

С тези мисли наум, компанията е решила да помогне в това отношение, като предложи на любителите на free-to-play игрите нова пакетна оферта - всеки, който закупи карта GeForce GTX (GTX 650 или повече), ще получи до $150 в игрална стойност (вж. таблицата по-долу), които ще могат да се използват за следните три заглавия:


И NVIDIA пуска специални пакети за геймъри

© PCWorld България, pcworld

- Planetside 2 – една от най-високо оценените Metacritic игри за 2012 г.. Играта изисква висок клас графични карти (подобни на тези, които са ти нужни при игра на Crysis 3 или Far Cry 3);

- World of Tanks – напоследък превръщащата се в истински културен феномен игра, играта е предвидена за среден клас GPU , поддържащо 1080p съдържание.

- Hawken – захранвано от PhysX, това заглавие също изисква висок клас графичен хардуер за 1080p резолюция с цел поддръжка на впечатляващата визия и новаторския геймплей.


И NVIDIA пуска специални пакети за геймъри

© PCWorld България, pcworld

Според официалната информация от NVIDIA, геймърите могат да се възползват от тази оферта за графичните карти GeForce GTX от вчера (понеделник, 11 февруари), като free-to-play пакетите ще бъдат на разположение чрез дистрибутора Мост Компютърс.

В заключение остана да припомним, че от ноември миналата година геймърите са ухажвани с пакетни оферти и от страна на AMD

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.