GIGABYTE е готова с motherboard драйверите за Ultra HD резолюция

Най-новите драйвери за Dual Thunderbolt дъната на GIGABYTE, поддържащи мултидисплейната Intel Collage технология, вече са достъпни за сваляне.

По време на CES 2013 тайванският производител GIGABYTE ни обеща дънни платки с поддръжка на Ultra HD (4K) резолюции в мултимониторни конфигурации, а сега съобщава и че обещанието е изпълнено. Реализацията му идва под формата на нови motherboard драйвери, поддържащи Intel Collage технологията, заложена в Intel HD4000 графиката, интегрирана в Core процесорите от последно поколение.

В случай че сте пропуснали, поддържането на картина с Ultra HD резолюция е възможно в дънните платки на компанията с Dual Thunderbolt интерфейс, способни да захранят със сигнал четири стандартни екрана с HD резолюция. Споменатата Intel Collage технология улеснява конфигурирането на Dual Thunderbolt портовете по такъв начин, че на изхода да се получи желаната картина с разделителна способност 3840 x 2400 пиксела.

Всъщност от GIGABYTE са разработили подробно темата на специално посветен на нея микросайт. Но за да осъществите идеята, ще трябва първо да си свалите споменатите драйвери за трите (до момента) Dual Thunderbolt модела дънни платки на марката, които са вече са налични за даунлоуд от съответните продуктови страници на дъната GIGABYTE Z77X-UP5 TH, GIGABYTE Z77X-UP4 TH и GIGABYTE Z77MX-D3H TH

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.