Samsung обяви нови монитори за професионалисти и любители

През първото тримесечие на годината на пазара ще се появят няколко нови монитора от Series 7 линията на Samsung, които според компанията ще осигуряват високо качество на картината, ергономичен дизайн и сензорна функционалност, в един от новите модели.

Две нови попълнения разширяват гамата монитори на Samsung Electronics, съобщават от компанията. Според официалната информация, става въпрос за два нови модела от фирмената Series 7 линия – модификацията SC770 Touch, която е оптимизирана за работа с Windows 8, и Series 7 SC750 комбинираща тънък, ергономичен дизайн и "превъзходно" качество на картината.

Мониторът Series 7 SC770 Touch е първият мулти-тъч дисплей на Samsung, оптимизиран за Windows 8. Той поддържа до 10 контактни точки едновременно и позволява на потребителите да плъзгат, завъртат или избират предмети върху монитора с движение на пръстите си.

Гъвкавата, ергономична стойка на SC770 удобно се настройва към предпочитанията на потребителите, предлагайки 60-градусов наклон за удобство при използване на сензорния дисплей, а освен това моделът се отличава с ултра тънък панел и широк зрителен ъгъл, твърдят от компанията.

Мониторът Series 7 SC750 също се отличава с ергономичен дизайн и екран, който може да се завърта на 90 градуса. Според производителя, този модел е оптимизиран за сърфиране в Интернет и разглеждане на документи както в пейзажен, така и в портретен режим.


Samsung обяви нови монитори за професионалисти и любители

© PCWorld България, pcworld

Освен това SC750 възпроизвежда изключително детайлни изображения, а контрастният му коефициент е 5 000:1, подчертават още от Samsung.

Series 7 SC750 и Series 7 SC770 по план трябва да бъдат на пазарите по света през първото тримесечие на 2013 г: Междувременно по нашите географски ширини скоро се очакват и представените през миналата година ръчно калибрирани монитори от Samsung Series 9 линията (модел SB970), гласи още официалната информация.


Samsung обяви нови монитори за професионалисти и любители

© PCWorld България, pcworld

От производителя на този етап не споменават цени, но в заключение предлагат кратка обобщителна таблица с основните характеристики на трите нови серии монитори, които скоро трябва да видим по магазините. 


Samsung обяви нови монитори за професионалисти и любители

© PCWorld България, pcworld

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.