Нови PC шасита и за пестеливи геймъри пуска Thermaltake

Новите mid-tower модели Thermaltake Versa G1 и Versa G2 са за хора, които нямат място или не могат да си позволят големи и скъпи геймърски кутии, но търсят достатъчно гъвкавост за класен хардуер и разширения, твърдят от производителя.

Компанията Thermaltake не беше съобщавала за разширения в асортимента си от РС шасита от края на септември, когато наблегна на тишината с моделите от фамилията Soprano, но в навечерието на празниците производителят пуска нови изкушения за геймърите.

Те идват в лицето на два нови mid-tower модела от "входен клас", наречени Versa G1 и Versa G2. Според официалната информация, те са насочени към бюджетно ориентираните любители на игрите, които нямат място или не могат да си позволят големи и скъпи геймърски кутии, но търсят достатъчно гъвкавост за класен хардуер и разширения. А освен тези характеристики, Thermaltake Versa G1 и Versa G2 осигуряват също солидно опции за вентилация и почистващи се въздушни филтри, които също са от значение, когато в кутията има много мощни компоненти и голям брой "перки".

 


Нови PC шасита и за пестеливи геймъри пуска Thermaltake

© PCWorld България, pcworld

 

Ако не се смята малко различния външен дизайн на изпълнените в черно стоманени шасита Versa G1 и G2, двата модела имат доста сходни характеристики. И двете кутии например побират стандартни ATX дънни платки, но осигуряват място и за монтаж на видеокарти с дължина до 32 см (като например двуглавата nVidia GeForce GTX 690). Освен това е предвидено пространство, за до шест 3,5-инчови хард диска (5 вътрешни и 1 външен), едно вътрешно 2,5-инчово устройство и три 5.25-ичнови гнезда. На предните панели е изведен и по един USB 3.0 SuperSpeed порт.


Нови PC шасита и за пестеливи геймъри пуска Thermaltake

© PCWorld България, pcworld

Фабрично новите шасита на марката идват с един 120 мм вентилатор с LED подсветка на задния панел, но и с опция за монтиране на още до пет перки със същия диаметър. Предният панел на шаситата е перфориран с цел осигуряване на оптимален въздушен поток и защитен с противопрахов фултър. Разбира се, предвидени са също възможности за монтиране на водни охлаждания както и такива кабелен мениджмънт, така че жиците в кутията да не пречат на въздухообмена.


Нови PC шасита и за пестеливи геймъри пуска Thermaltake

© PCWorld България, pcworld

От Thermaltake нямат обичай да съобщават информация за цената и пазарната наличност на новите си РС шасита , така че както обикновено подробности за тях ще трябва да се търсят при дистрибутора на марката у нас – Вали Компютърс. 

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.