Първият таблет от корпоративен клас на Motorola вече има и WAN версия

Освен WAN връзка, новата модификация на таблета, наречена Motorola ET1N2, идва и с редица други подобрения.

Точно преди година – през октомври 2011 г. – компанията Motorola Solutions представи "първия таблет от корпоративен клас" ET1, предназначен изключително и само за бизнес употреба и съобразен с изискванията на този тип потребителите. Тогава компанията обеща, че таблетът ще има и WAN версия, а според официалната информация, последната вече е факт, като идва на пазара под името Motorola ET1N2.

Към характеристиките, поддържани от първия модел – ET1N0, производителите са добавили WAN модем, който позволява устройството да се използва във високоскоростната 4G HSPA + мрежа и/или в 3G EVDO/CDMA мрежата, която може да намери приложение в разнообразни сфери – търговски обекти, разносна търговия, комунални услуги, управление на активи и др.

Освен WAN връзка, новият модел на таблета осигурява и редица други подобрения, съобщават още от компанията. Батерията е с разширен капацитет от 5640 mAh и осигурява автономна работа по време на цяла работна смяна. Подобно на конфигурацията без WAN, ET1N2 също има резервна батерия, която гарантира, че няма да има загуба на информация. А вграденият акселерометър осигурява минимален разход на енергия, тъй като устройството преминава в икономичен режим щом се постави с екрана надолу или не се докосва за определен период от време.


Първият таблет от корпоративен клас на Motorola вече  има и WAN версия

© PCWorld България, pcworld

Разбира се, новото устройство също носи всички характеристики на корпоративните таблети. Сред тях са устойчив корпус и Gorilla Glass покритие за екрана, които гарантират, че устройството ще запази работоспособност дори и след многократни изпускания, удари и заливания, както и при екстремно ниски или високи температури. Устройството идва и с разнообразни аксесоари - зарядно за батерия, слушалки, каишка за ръка и др. и възможност за добавяне на баркод скенер и четец за магнитни карти. Таблетът се предлага с операционна система Android 2.3.4. Има и опция за използване на едно устройство от различни потребители чрез логване с потребителско име и парола.

Новият корпоративен таблет с WAN поддръжка Motorola ET1N2 ще се предлага на българския пазар от компанията Баркод Системи България, където може да се търси и информация относно цената и наличността на устройството. 

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.