Thermaltake и MSI ще предлагат заедно LGA 2011 комплект “за РС фанатици”

За решилите да се възползват от най-новите Intel Sandy Bridge E процесори двете компании започват да предлагат комплект от класно дъно MSI X79A-GD65 (8D) и високоефективния нов охладител Thermaltake Frio Advanced.

Излизането на нови процесори винаги е съпроводено с редица интересни предложения за нови РС платформи, а най-пресните Intel Sandy Bridge E чипове не са изключение от правилото. За тях, разбира се, вече има купчина дънни платки от големите производители в бранша, но преди малко получихме и интересно съобщение от Thermaltake, в което компанията ни информира, че заедно с MSI ще предлага "LGA 2011 комплект за фанатици". Иначе казано, двете компании започват да предлагат комплект от класно дъно MSI X79A-GD65 (8D) и високоефективния нов охладител Thermaltake Frio Advanced, който ви представихме миналия месец на страниците на подсайта ни Project 1.

Разбира се, двата споменати продукта са интересни и поотделно, но заедно според Thermaltake представляват неустоима комбинация за хората, които са решили да се възползват от най-новите Intel Sandy Bridge E процесори.

Всъщност CPU охладителят от висок клас Thermaltake Frio Advanced, който използва технологията на прекия контакт (Heat-pipe Direct Touch) и може да разсее цели 240 W TDP, е оборудвано с универсален монтажен комплект и благодарение на това е съвместимо и с други процесорни цокли: Intel LGA 2011/1366/1155/1156/775 и AMD AM2(+)/AM3(+)/FM1.

Дъното MSI X79A-GD65 (8D) без съмнение също заслужава внимание. Както стана ясно още в края на октомври, то е направено с най-висококачествени Military Class III сертифицирани компоненти, има PCI Express 3.0 поддръжка и е снабдено с някои от най-модерните фирмени технологии на MSI, включително Click BIOS II, инструмента за овърклок OC Genie II и много други.

Колкото до самия комплект на Thermaltake и MSI, за него е направена специална уеб страница, от която можете да научите както техническите подробности, така и откъде може да се купи. 

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.