Нова периферия от Logitech ни подготвя за дебюта на Call of Duty: Modern Warfare 3

Logitech оборудва феновете на Call of Duty с тематична мишка и клавиатура за поредното издание на играта, което трябва да се появи в началото на ноември.

Пускането на тематични аксесоари и периферия, обвързани с излизането на различни гейм заглавия, вече е обичайна практика за производителите на такива устройства, така че поредната инициатива в това отношение не е особена изненада, предвид предстоящото на 8 ноември излизане на поредната серия от култовата поредица Call of Duty: Modern Warfare 3.

Новостите този път идват от страна на компанията Logitech, която обяви пускането на Modern Warfare 3-брандирани мишка (Laser Mouse G9X) и клавиатура (Gaming Keyboard G105).


Нова периферия от Logitech ни подготвя за дебюта на Call of Duty: Modern Warfare 3

© PCWorld България, pcworld

Гризачът Logitech Laser Mouse G9X е снабден с лазерен сензор, чиято работна резолюция може да се променя в диапазона от 200 до 5700 DPI. Скрол бутонът на тематичната мишка може да работи в два различни режима, а потребителите могат да регулират според предпочитанията си и теглото на устройството посредством включените в комплекта допълнителни тежести (общо 28 гр.). Предвидени са също така допълнителни бутони, вградена памет за съхраняване на до пет профила и гладни "крачета" от специален материал, улесняващ плъзгането. Връзката с компютъра е посредством стандартен кабелен USB интерфейс.


Нова периферия от Logitech ни подготвя за дебюта на Call of Duty: Modern Warfare 3

© PCWorld България, pcworld

Клавиатурата Logitech Gaming Keyboard G105 пък се характеризира със система за светодиодна (LED) подсветка в зелено и шест допълнителни програмируеми клавиша от тип G-key, всеки от които поддържа до три режима на работа (без да се смятат специалните мултимедийни бутони). Въпросната клавиатура като цяло също поддържа два режима на работа – геймърски и традиционен – като може да "помни" записаните макроси в продължение на година. Новата клавиатура също разчита на стандартен кабелен USB интерфейс за връзка с компютъра.

Според производителя, и двете нови устройства ще се предлагат на ориентировъчна цена от около $80, но мишката Laser Mouse G9X ще е с 3-годишна гаранция, докато гаранцията на клавиатурата Gaming Keyboard G105 ще е само 1 година. 

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.