AMD-базираният таблет MSI WindPad 110W дебютира в Европа

Базираният на AMD APU Z-Series чип таблет MSI WindPad 110W ще се предлага на континента в две основни версии – една с Windows 7 Home Premium и една с Windows 7 Professional и 3G връзка.

Въпреки, че от изложението Computex 2011 вече мина доста време, много от показаните на събитието компютърни новости все още не са представени на Европейския пазар. Доскоро един такъв пример бяха изцяло таблет-ориентираните Z-Series APU чипове на AMD (с кодово име Desna) и базираните на тях устройства от този тип, но от днес въпросните продукти вече имат и своята реална пазарна реализация на Стария континент.

Тя идва в лицето на обещания още по време CeBIT таблет MSI WindPad 110W, работещ под управлението на Windows 7. В случай ще пропуснали, ще припомним основното за този модел: стройството е снабдено с 10-инчов дисплей с резолюция 1280х800 точки, 2 GB оперативна памет, 32 или 64 GB флаш памет, Wi-Fi, Bluetooth и 3G (опционално) модули, две камери, GPS приемник, картов четец, Mini HDMI и USB 2.0 портове. Таблетът е с габарити 271 x 183 x 15.5 mm и тегло 850, като според MSI може да работи автономно до 6 часа с едно зареждане на батерията.


AMD-базираният таблет MSI WindPad 110W дебютира в Европа

© PCWorld България, pcworld

AMD APU базираният таблет MSI WindPad 110W ще се предлага в Европа в две основни версии – една с Windows 7 Home Premium и една с Windows 7 Professional (и 3G връзка). Засега със сигурност е известна препоръчителната крайна цена на модела без 3G поддръжка и тя е 529 евро. За по точна информация относно цените и наличността на MSI продуктите в нашата страна е най-добре да се пита дистрибутора Лоджиком. 

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.