Евтина широкоформатна многофункционалка за малкия бизнес представи HP

Първият многофункционален широкоформатен принтер на компанията у нас - HP OfficeJet 7500A Wide Format e-All-in-One - е най-достъпното А3 МФУ на родния пазар, твърдят от Hewlett-Packard.

От HP България съобщават, че са готови да предложат първия си многофункционален мастиленоструен широкоформатен принтер у нас. Устройството, наречено HP OfficeJet 7500A Wide Format e-All-in-One, е предназначено главно за нуждите на малки и домашни офиси, като осигурява функции на принтер, скенер, копир и факс, работещи на носители във формат до А3, придружени от шаблони и форми с готов дизайн на маркетингови материали. Освен това моделът е снабден и с ePrint технология за печат от мобилни устройства и приложения.

HP OfficeJet 7500A е "най-достъпното широкоформатно МФУ на българския пазар в момента, както от гледна точка на първоначална инвестиция, така и като цена на страница спрямо конкурентните мастиленоструйни широкоформатни продукти от този тип», подчертава производителят. Това е и първото устройство от този тип, на което може да се печата от смартфони и от уеб приложения.

Широкоформатният OfficeJet 7500A поддържа кабелни и безжични мрежи и позволява печат на документи с размери от 8 х 13 см. до 33 х 48 см. (А3+ размер на хартията). Според НР, устройството се отличава и с висока скорост на работа - моделът отпечатва до 10 страници (A3) в минута в черно-бяло и 7 стр./мин. в цвят. Принтерът има тава за хартия с капацитет 150 листа, подавач на хартия за скенера от 35 листа, USB порт, слот за карта памет, 6-сантиметров сензорен екран и е комплектуван с решенията CopySmart.


Евтина широкоформатна многофункционалка за малкия бизнес представи HP

© PCWorld България, pcworld

Моделът идва и със специален HP Business Marketing Design компактен диск, който съдържа набор от маркетингови шаблони и насоки за изработка на дизайн. Това съдържание е предназначено за малките и средни предприятия, които могат да се възползват от пълния набор от образци, за да изработят сами своите флаери, брошури и други рекламни материали вътре в компанията, уточняват от компанията.


Евтина широкоформатна многофункционалка за малкия бизнес представи HP

© PCWorld България, pcworld

Потребителите на новия HP Officejet 7500A Wide Format могат да отпечатат "професионално изглеждащи" цветни графики и текстови документи, като използват както стандартните HP 920 консумативи, така и мастилниците с голям капацитет НР 920XL, специално създадени за бизнес потребители. Освен това, безжичният широкоформатен принтер използва до 40% по-малко електроенергия спрямо лазерните принтери от същия клас, гласи още информацията още от НР.

Според официалната информация, новият многофункционален широкоформатен принтер HP OfficeJet 7500A Wide Format e-All-in-One вече се предлага в България на препоръчителна цена от 559 лева с ДДС. 

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.