Подгряването за Diablo III продължава с концептуална гейм периферия от SteelSeries

Появата на Diablo III брандирани гейм аксесоари и периферни устройства от SteelSeries не дава информация за дебютната дата на очакваната с нетърпение игра на Blizzard, но все пак позволява на феновете да се подготвят подобаващо за нея

Докато от Blizzard редовнo ни "подгряват" с порции скрийншоти, арт и информация в стил "на час по лъжичка" за очакваната с нетърпение от мнозина игра Diablo III, започват да се появяват и други индикатори за наближаването на заветната дата за дебюта на заглавието (която обаче, уви, все още не е известна). Един такъв е например анонсът на нова серия Diablo III брандирани гейм устройства и аксесоари от компанията SteelSeries, включваща мишка, слушалки и mouse подложки.Според наличната информация, Diablo III mouse устройството на SteelSeries е с препоръчителна цена $70. Мишокът е със симетричен дизайн, удобен за използване и с двете ръце, който се отличава също със специално покритие против приплъзвания и с червена подсветка, видима през концептуалните графични елементи в горната част. Резолюцията на лазерния сензор в случая е 5000 CPI, като специално се подчертава и устойчивия на продължителна употреба дизайн на 7-те бутона, които издържат на 120 млн. натискания. Специално укрепен с оплетка е и кабелът на устройството, а USB конекторът е позлатен.


Подгряването за Diablo III продължава с концептуална гейм периферия от SteelSeries

© PCWorld България, pcworldSteelSeries Diablo III слушалките също се отличават с концептуалния за играта дизайн, черно покритие и червено осветяване, реализирано чрез 18 светодиода. Звукът на USB-базираното Diablo III Headset устройство се възпроизвежда от 50-милиметрови мембрани, а ориентировъчната му цена е $120.

SteelSeries Diablo III mousepadНовата Diablo III серия аксесоари на SteelSeries се завършва от две подложки за мишка, кръстени "Barbarian Edition" и "Witch Doctor Edition". Те са с размери 270 x 320 x 2 мм и се отличават с гумирана основа против приплъзвания и текстирирана повърхност, която не пречи на движенията на мишката. Цената им е по $15.

SteelSeries Diablo III mousepadПовече информация относно цените и наличността на Diablo III брандираните аксесоари на холандския производител може да се търси при компанията Аргус Компютърс, която от октомври 2009 г. е дистрибутор за продуктите на SteelSeries у нас. 

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.