Пристига Brother DCP-7055 – ново достъпно МФУ за малкия и среден бизнес

Многофункционалното печатащо устройство Brother DCP-7055 обединява в едно принтер, скенер и копирна машина, а на българския пазар достъпната машина ще бъде на разположение първо в магазините на JAR Computers.

На българския пазар излиза многофункционалното печатащо устройство за малкия и среден бизнес Brother DCP-7055. Моделът, обединяващ в едно принтер, скенер и копирна машина, ще се предлага на цена от 249 лв., която според компанията най-достъпната за това ниво на надеждност и качество на печат. До 20 май устройството ще се предлага само в магазините на JAR Computers, както и през сайта на компанията, гласи още официалната информация.


 

 

Монохромният лазерен МФУ модел DCP-7055 според производителя се отличава с обширна функционалност, висока степен на енергийна ефективност и ниски разходи за печат. Принтерът има редица предимства, които го правят особено подходящ за малки и средни фирми. Той е компактен и може лесно да бъде разположен в ограничени пространства и дори в домашни офиси. Устройството печата със скорост 20 стр/мин, при високи качество на печат и резолюция (2400 x 600 dpi). Има стандартен тонер за 1000 стр. Освен това DCP-7055 е снабден с редица функции с добавена стойност за малкия бизнес, които спестяват време и оптимизират работата на екипите. Сред тях са възможност за сканиране директно към електронната поща, изображение или OCR файл, поддръжката на печат към А5 формат, както и намаленото време за готовност за печат на първа страница, което вече е по-малко от 10 секунди.


Пристига Brother DCP-7055 – ново достъпно МФУ за малкия и среден бизнес

© PCWorld България, pcworld

 

 

Моделът е снабден с тава за входяща хартия за 250 листа, за да се избегне честото зареждане, както и с допълнителен слот за ръчно подаване, който позволява печат върху различни формати хартия и пощенски пликове.

Както повечето съвременни модели на марката, устройството е съобразено с всички международни изисквания за опазване на околната среда, за ниски нива на шум и ниска консумация на енергия, които съответстват на международните еко-сертификати "Energy Star" и "Der Blaue Engel". Моделът се предлага у нас с три години гаранция. 

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.