ASUS ще впечатлява геймърите с нов класен лаптоп от ROG серията

Новото попълнение в Republic of Gamers фамилията ноутбуци на ASUS се нарича ROG G74Sx и се отличава с нов дизайн, подобрено охлаждане, мощни Intel Sandy Bridge процесори, DirectX 11 видеокарта NVIDIA GeForce GTX 560M и възможности за 3D възпроизвеждане.

Геймърските ИТ продукти бяха сериозно застъпени по време на проведеното миналата седмица изложение CeBIT 2011, затова не бяха изненадващи и анонсите за нови попълнения в известната ROG (Republic of Gamers) фамилия продукти на ASUS.

Една от най-впечатляващите новости в тази линия е новият геймърски лаптоп ASUS ROG G74Sx, базиран на най-новата мобилна платформа на Intel (с кодово име Huron River) и дискретна графична карта NVIDIA GeForce GTX 560M.


Новата преносима ROG машина на производителя хваща окото с черния си матиран корпус и нов дизайн, който по думите на компанията значително подобрява охлаждането чрез оптимизиран въздушен поток вътре в кутията.


ASUS ще впечатлява геймърите с нов класен лаптоп от ROG серията

© PCWorld България, pcworld


От ASUS са заложили на значителна мощ и под капака, където освен производителната мобилна видеокарта действат някой от новите Core i5 или i7 процесори на Intel, хард диск с капацитет до 750 GB и до 16GB RAM памет.


ASUS ще впечатлява геймърите с нов класен лаптоп от ROG серията

© PCWorld България, pcworld


Освен това лаптопът е снабден със 17,3-инчов "3D-ready" LED дисплей с честота на опресняване на картината от 120 Hz и Full HD резолюция (1920 х 1080), оптично устройство, клавиатура със светодиодна подсветка и отделен числов блок, вградена уеб-камера, USB 3.0 порт и HDMI 1.4а извод за връзка с HDTV техника.Засега от производителя не съобщават кога и на какви цени ще видим новия геймърски лаптоп ASUS ROG G74Sx 3D на пазара, но за повече подробности може да се пита и при дистрибуторите на марката у нас – Мост, Ресет и Риск Електроник. 

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.