На пазара излиза Razer мишка, вдъхновена от филма TRON

Новият геймърски мишок на Razer се отличава с удобна и за двете ръце конструкция и светлинни и звукови ефекти, характерни за очаквания през декември филмов хит TRON: Legacy

Макар че до премиерата на филма "ТРОН: Заветът" остава още почти месец, компанията Razer очевидно е решила да подготви отрано феновете на ефектното 3D заглавие, пускайли на пазара нов геймърски мишок с дизайн, вдъхновен от филма.

Новата мишка се отличава с конструкция, удобна за ползване и с двете ръце, както и със светлинни и звукови ефекти, "взети направо от филма", според Razer.Иначе USB устройството е с размери 61.3 x 110 x 33.5 mm и е оборудвано с лазерен сензор, поддържащ резолюция до 5600 DPI, както и с чувствителни Hyperesponse бутони с време за реакция от 1ms.

Според официалния сайт на Razer новата Tron мишка се предлага на цена от $100.На пазара излиза Razer мишка, вдъхновена от филма TRON

© PCWorld България, pcworld


Колкото до самия филм "ТРОН: Заветът" , припомняме, че неговата официална премиера в България ще се състои заедно заедно със световната на 17 декември 2010 г. в Mtel IMAX. 

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.