MSI е готова с трио дъна за Sandy Bridge процесорите

ATX моделите P67A-GD65 и P67A-GD55 и micro ATX дъното H67MA-ED55, оборудвани с цокъл LGA 1155, са сред първите продукти на MSI, които очакват появата на следващото поколение процесори на Intel.

Очакваната след около два месеца поява на Intel процесорите от следващо поколение Sandy Bridge както обикновено е свързана с известно оживление и продуктови обновления в motherboard индустрията, така че постепенно някои повече или по-малко официални анонси на нови дъна вече си проправят път онлайн.

Поредната компания с информация за нови дъна за въпросните CPU чипове стана MSI, която очевидно е готова с поне три модела LGA 1155-базирани продукти – две ATX дъна, кръстени P67A-GD65 и P67A-GD55, и един в micro ATX формат, обозначен като H67MA-ED55 (на последната снимка).Всички три дънни платки са изпълнени в обичайната цветова схема от черно и синьо, използват пасивни решения за охлаждане на чипсетите и поддържат фирмената технология за овърклок с един бутон OC Genie II, както и DrMOS.MSI е готова с трио дъна за Sandy Bridge процесорите

© PCWorld България, pcworld


Освен това новите дъна на MSI са оборудвани с по четири слота за DDR3 памет, два PCI-Express x16 слота (за VGA конфигурации от тип SLI/CrossFireX), два SATA 6.0 Gbps и четири SATA 3.0 Gbps интерфейса, Gigabit Ethernet адаптер, вграден 7.1 канален аудио адаптер и Power и Reset бутони.

Има и разлики, разбира се. Моделите P67A-GD55 и H67MA-ED55 например са снабдени с по два USB 3.0 порта, докато P67A-GD65 има три такива плюс eSATA конектор и два допълнителни SATA 6.0 Gbps интерфейса. Дънните платки P67A-GD65 и H67MA-ED55 имат също и точки за измерване на напрежението.MSI е готова с трио дъна за Sandy Bridge процесорите

© PCWorld България, pcworld


Очаква се споменатото motherboard трио на MSI, както и други модели на компанията, да дебютират официално на пазара заедно с първата вълна Sandy Bridge процесори, която трябва да ни залее в началото на януари. 

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.