Razer представи Orca – слушалки не само за гейминг

Всъщност, според самия производител слушалките Razer Orca са първия дизайнерски “Lifestyle” продукт на компанията, но отново в най-високия клас.

Вчера Razer представи официално в България новите си слушалки Orca - първият "Lifestyle" продукт на производителя, ориентиран изключително към разработването на класна гейминг периферия. Моделът получи подобаващо представяне - с „тиха дискотека" в столичния клуб Lollipop с новите слушалки Razer Orca, където посетителите чуваха парчетата на DJ D и DJ George само през зелените слушалки.Разбира се, самите слушалки също заслужават внимание, тъй като използват значителния технологичен опит на марката, но вече в нова в нова сфера – тази на дизайнерските аксесоари. В Razer Orca фокусът пада върху стила, но без с това да се жертва качеството на звука, каквото търсят заклетите меломани, отбелязват от компанията.


Razer Orca


Razer Orca използват технология, сходна с тази на гейминг-"хедсета" Razer Carcharias. Тук обаче не е поставен микрофон, така че слушалките да могат да се използват удобно както пред компютъра, така и при следобедна обиколка на магазините или тур на нощните улици. Разбира се, впччатление прави дизайнът с арко-зелен цвят, но феновете на музиката могат да разчитат и на високо качество на звука с дълбок бас, благодарение на 40-милиметровите високоговорители с неодимови магнити. Честотният диапазон, покриван от Razer Orca, е от 15 Hz до 21 000 Hz – практически всички чуваеми честоти.Razer представи Orca – слушалки не само за гейминг

© PCWorld България, pcworld


Интересна добавка е текстилната оплетка на кабела, която спестява досадните заплитания и го предпазва от повреди. В комплекта е включен и 2-метров удължител за компютър, който да се остави директно в аудио-входа на машината за лесно използване както за игра, така и за музикалния плейър. Razer Orca има 2-годишна гаранция, която покрива дори сменяемите уплътнения на слушалките. Моделът вече се предлага в големите търговски вериги за електроника, а крайната му цена за България е 120 лв. с ДДС. 

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.