Появи се Razer Anansi – нова клавиатура за почитателите на MMO игрите

Поредното изделие Anansi на производителя на гейминг периферия Razer е оборудвано с цял куп специални програмируеми бутони за улеснение на MMO феновете.

След като преди около две седмици Razer направи няколко обновления на Naga мишките си за мрежови мултиплейър игри (MMO), компанията съобщи и за поредното разширение в серията гейминг клавиатури. То се нарича Anansi и отново е ориентирано към почитателите на същия тип игри.В новата клавиатура Razer Anansi са реализирани осем бутона-"модификатора", които според компанията дават възможност за записването на 7 пъти повече от досега макроси и команди. Освен това устройството е оборудвано с общо 100 Hyperesponse програмируеми бутона и още 5 допълнителни гейм клавиши, разположени в лявата част на клавиатурата.


Появи се Razer Anansi – нова клавиатура за почитателите на MMO игрите

© PCWorld България, pcworld


От компанията изтъкват, че потребителите могат да записват до 20 различни игрови профила, превключването между които става само с един бутон. Отбелязва се и наличието на обичайните мултимедийни бутони. Интересна изглежда и подсветката на клаваитурата, чийто цвят може да се регулира в зависимост от предпочитанията на потребителя.


Появи се Razer Anansi – нова клавиатура за почитателите на MMO игрите

© PCWorld България, pcworld


Според официалната продуктова уеб страница на Razer Anansi, новата клавиатура ще бъде достъпна на пазара през декември на препоръчителна крайна цена от около $100. Повече информация относно цената и наличността за нашата страна може да се търси при дистрибутора Асбис България. 

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.