Геймърският мишок Razer Naga се сдоби и с безжично превъплъщение - Epic

Новата гейминг мишка за MMO игри Razer Naga Epic вече работи и с модерна безжична технология за по-голяма свобода при игрите и е с дизайн, коствал на създателите си цели 80 прототипа, подчертават от производителя.

След като наскоро известният американски производител на гейминг периферия Razer обяви две "специални издания" на успешната си мишка Naga, сега компанията съобщава за появата и на нова модификация на оптимизирания за MMO (massive multiplayer online) игри гризач - Razer Naga Epic."Епичният" модел надгражда оригиналната Razer Naga, като запазва функционалния баланс между мишка и клавиатура със 17-те си специални MMO бутона, но вече добавя и възможността за работа в безжичен режим, която дава много повече свобода на играчите.


"За безжичната Razer Naga Epic използваме същата безжична технология като в Razer Mamba – най-иновативния модел, който сме разработвали някога. Основната ни цел беше да осигурим максимално удобство при игра. Затова и проектирахме нов ергономичен дизайн на мишката, който може да се промени според типа захват, който всеки геймър използва", обяснява Робърт "RazerGuy" Краков, Президент на Razer.

Мишката Razer Naga Epic, която според компанията е създадена след 80 предварителни прототипа, има три заменящи се странични панела, които позволяват индивидуализиране на модела спрямо индивидуалните предпочитания на потребителя. По този начин всеки геймър може да използва мишката с предпочитания си захват, без да изневерява на навиците и стила си на игра, подчертават още от производителя.


Геймърският мишок Razer Naga се сдоби и с безжично превъплъщение - Epic

© PCWorld България, pcworld


Също като другите модели от серията, Razer Naga Epic позволява лесно запаметяване на функции и команди, като потребителят може да конфигурира всеки от 17-те бутона на мишката и да създава неограничен брой профили за своите герои в различни игри.

Освен че позволява максимална свобода, използваната безжична технология запазва минимално време за реакция от 1 милисекунда, а батерията осигурява до 72 часа непрекъснато използване. Razer Naga Epic може да работи и чрез връзка с кабел, като през това време батерията се зарежда. Предвидени са и допълнителни възможности за персонализиране на подсветката, така че мишката да подчертава индивидуалността на потребителя.


Геймърският мишок Razer Naga се сдоби и с безжично превъплъщение - Epic

© PCWorld България, pcworld


Според официалната информация, новата Razer Naga Epic ще излезе на световните пазари през ноември, а препоръчителната крайна цена за Европа ще е 130 евро. Повече информация относно цената и наличността за нашата страна може да се търси при дистрибутора Асбис България. 

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.