Ревю: SteelSeries Kinzu

Смъртоносен FPS боец

 


Антон Генчев

Стефан Паскалев

Лазар Канелов

Ревюто е направено за Project One от екип на SpaceFar.


Датчаните от SteelSeries са експерти в производството на висококачествена геймърска периферия. Компанията, основана през 2001-ва година, може да се похвали с повече, отколкото други фирми са направили за 20 години. Продуктите й са допринесли немалко за победи на световно известни гейминг отбори като Fnatic, SK gaming, Evil Geniuses и др. Под патронажа й са организирани десетки ланпартита

На местната сцена, обаче SteelSeries са активен играч едва през последните две години, така че от гледна точка на масовият потребител, тя остава някакси на по-заден план спрямо Logitech и Razer, които имат дългогодишна история на българския пазар (с известни прекъсвания за Razer - бел. ред.). Въпреки това, а може би именно благодарение на това, маркетингът на SteelSeries се оказа изключително дружелюбен; тестовият образец бе на бюрото ми едва три дена, след като уговорихме ревюто. Мисълта ми е, че ако датчаните работят с дистрибуторите си толкова ефективно, колкото с хората в медиите, със сигурност можем да очакваме промяна в статуквото.

Обект на (не)здравия ни интерес в днешното ревю е компактната геймърската мишка SteelSeries Kinzu Optical. Както се подразбира от името й използва оптичен сензор, а не  лазерен. Тъй като от години работя с Logitech MX 518, която също е оптична, имах възможността да ги сравня в условия на игра и стандартна работа.


Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.