3D телевизорите на Sony вече са на българския пазар

Всички 3D устройства на японския производител ще се предлагат и с безплатни стереоскопични игри за PlayStation 3, а като допълнение ще има и многофункционална серия от 3D Blu-ray плейъри и системи за домашно кино.
Това разказаха представители на компанията по време на специално събитие, проведено в НДК, на което Sony представи пакет от 3D продукти, услуги и безплатно съдържание, които предлага от този месец.. По този начин вече и българските потребители имат възможност да изпробват обемните предавания от мачовете за Световната купа по футбол, 25 от които, както вероятно знаете, се заснема за пръв път в 3D от Sony и ФИФА.
Основният инструмент за целта, разбира се, ще бъдат новите 3D телевизори на японския производител от серия HX800 (на снимката), които, според официалната информация, се отличават с "най-добро съотношение цена/качество" на пазара. По думите на представителите от Sony България, първият пуснат на пазара модел HX800 ще бъде последван от други телевизори от 3D серията на Sony.
Естествено, най-новата 3D технология на Sony ще бъде включена и във всички нови 3D BRAVIA телевизори. Изградена на базата на последната 200-херцова фирмена технология за опресняване на образа, която позволява на зрителите да виждат триизмерно при Full High Definition 1080p качество, High Definition 3D картината във въпросните устройства е усъвършенствана допълнително и с въвеждането на три уникални за компанията технологии - High Speed Precision, LED Boost и 3D Up-conversion.
Пак според компанията, с всички 3D телевизори на Sony ще се предлагат и безплатни 3D стереоскопични игри за PS3 от най-новата колекция на Sony Computer Entertainment Europe, както и със специално разработени 3D очила.


Като допълнение към телевизорите и аксесоарите за тях компанията е готова да предложи също цяла серия от 3D Blu-ray плейъри и системи за домашно кино, стана ясно още по време на официалното представяне. В магазините например вече може да се намери "3D ready" Blu-ray плейърът S470, който според фирмата е на "изключително достъпна цена". Едновременно с пускането на 3D телевизорите на Sony излиза и 3D фърмуерен ъпгрейд, който осигурява Full HD възпроизвеждане на 3D Blu-ray disc. Моделът S570, който излиза веднага след него, е първият възпроизвеждащ модел. Начело с BDV-E370, пълната гама от Blu-ray системи за домашно кино на Sony за тази година също е "3D Ready", добавят още от българското подразделение на компанията.


Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.