Още една марка геймърско оборудване стъпва в България

Нов партньорски договор с дистрибутора Аргус Компютърс дава на родните потребители достъп до гейм периферията и аксесоарите на датската компания SteelSeries.
След като през юни Аргус Компютърс добави портативните компютри на MSI към портфолиото си, през юли го разшири с решенията на Biostar и съвсем наскоро допълни предложенията си и с memory продуктите на Geil, сега родната компания съобщава и за ново партньорство. Този път става въпрос за датския производител SteelSeries, който благодарение на този договор ще разшири предлагания у нас асортимент от оборудване за геймъри и, съответно, изборът на всички български потребители.


Основаната в началото на века (през 2001 г.) компания д с главна квартира в Копенхаген е стартирала като малка фирма с двама членове-нетусиасти, но след взровообразен ръст вече има глобално представителство и офиси в Северна Америка, Азия и цяла Европа. Прпозводителят е фокусиран изключително върху гейм решенията като инвестира съществена част от приходите си в разработка на нови продукти, оригинални технологии и подкрепа на геймърската общност, от която черпи и голяма част от идеите си. SteelSeries предлага гейм периферия в няколко основни продуктови категории като слушалки, мишки и клавиатури, подложки за мишки, геймърски софтуер, кустомизирани и брандирани решения както и други аксесоари.
Очакваме да ги видим съвсем скоро при търговските партньори на Аргус. Междувременно повече подробности за тях можете да видите и на официалния сайт на SteelSeries.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.