HP усъвършенства Photosmart принтерите си с ТоuchSmart технология

Серията HP Photosmart включва 5 нови продукта, при които управлението става само с едно докосване.
HP представи в България новата си гама многофункционални принтери HP Photosmart с технологията HP TouchSmart, която въвежда чувствителните на допир повърхности и дисплеи в предназначената за домашна употреба техника за отпечатване на документи и снимки. Това са и първите у нас домашни принтери, които осигуряват бърз, лесен и забавен печат само с едно докосване, подчертават от компанията. Серията HP Photosmart включва 5 нови продукта: HP Photosmart C4680, HP Photosmart, HP Photosmart Wireless, HP Photosmart Plus и HP Photosmart Premium.

Всички НР консумативи и принтери се отличават също с нов дизайн на опаковката с елегантни черни кутии, ярки образи и лесно разпознаваеми символи, които допълват съществуващите опаковки на мобилните и настолни компютри на НР. Благодарение на тях потребителите лесно могат да различават продуктите на НР в търговската мрежа.
Всички нови Photosmart модели са на разположение на нашия пазар от този месец, а препоръчителните им крайно-клиентски цени в лева с ДДС са следните:

· HP Photosmart C4680 - 169 лв.
· HP Photosmart - 209 лв.
· HP Photosmart with Wireless - 269 лв.
· HP Photosmart Plus - 309 лв.
· HP Photosmart Premium - 389 лв.
По случай пускането на новите Photosmart принтери с ТоuchSmart технология, НР България стартира и нов сайт на български (www.hp.com/bg/touchprintgo), който обезсмисля подробното описание на останалите характеристики на устройствата. Освен, че е доста зрелищен, въпросният сайт със сигурност ще бъде и много полезен на хората, които искат да се ориентират в новостите на гамата, технологиите, приложенията и пр., за да направят най-подходящия избор на машина за себе си или семейството си.


Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.