Xerox усъвършенства цветния печат в офиса с Phaser 7500

Новата машина на компанията е компактна и позволява висококачествено и бързо отпечатване на разнообразни документи върху различни медии.
Xerox България представи нов цветен принтер, който осигурява цвят на професионално ниво за офиси от всякакъв мащаб, в които печатът при поискване и цветният печат във високи тиражи са ежедневна необходимост.
Скоростта на печат на новия принтер е до 35 страници А3 в минута. С функции като автоматичен двустранен печат, печат на книги и сортиране, устройството е подходящо за изработка на наръчници с професионален външен вид, бюлетини и доклади. Phaser 7500 подържа също хартии до 12" х 18" (SRA3), както и тежки медии с пълна печатаема площ на листа, което го прави подходящо решение и за печат на плакати, брошури и визитни картички.


В зависимост от изискванията за печат на дадена работна група и наличното пространство в офиса Phaser 7500 може да бъде конфигуриран като настолен принтер или като стоящ на пода модел с възможност за допълнителни тави за хартия. Принтерът е стандартно оборудван с високоскоростен процесор 1 GHz и Gigabit Ethernet адаптер, така че всички потребители, независимо от операционната система - Microsoft Windows, Apple Macintosh и Linux, могат да се възползват от качествата на новия модел.
Устройството е сертифицирано от ENERGY STAR за оптимално потребление на електроенергия. Засега ценова информация не се съобщава, но повече подробности за стойността и наличността на Phaser 7500 могат да се търсят на официалния сайт на Xerox България.
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.