GIGABYTE хвърля ръкавица на РС ентусиастите с ново състезание

9000 долара награден фонд и атрактивни хардуерни подаръци очакват победителите в новия глобален конкурс по GPU овърклок на компанията, наречен “Beat me if you Dare” и стартиращ на 1 октомври.
GIGABYTE обяви старта на глобално състезание за овърклок на графични карти ""Beat me if you Dare" (Победи ме, ако смееш). С тази инициатива компанията ознаменува пускането и на нова фамилия видеокарти, наречена


Конкурсът ще се проведен в три етапа, като ще започне на 1 октомври и ще продължи до 31 декември 2009. За да стимулират участниците, от GIGABYTE са предвидили награден фонд в размер на $9000 и редица атрактивни хардуерни награди.

Победителят във всеки етап ще получи $1500 в брой (плюс възможности да ги удвои до 3000, ако успее да надхвърли най-високите тестови резултати на GIGABYTE). Втората награда за всеки тур ще е видеокарта GIGABYTE GTX295 с два графични процесора NVIDIA GTX200, а третата - видеокарта GIGABYTE Ultra Durable VGA GTX285. Във всеки етап ще има и томбола, която ще позволи на някой от участниците да се сдобие с геймърска мишка GIGABYTE GM-M8000.
За повече подробности и записване в състезанието от компанията насочват към специално създадената за инициативата страница във Facebook.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.