Xerox представя следващо поколение офис мултифункционали

Производителят обяви модела WorkCentre 7425, представляващ новото поколение LED-базирани устройства, които осигуряват икономичност, лекота на управление и достъпен цветен печат.
Офиси, които искат да извлекат повече от своите инвестиции в ИТ техника ще харесат новото мултифункционално устройство WorkCentre 7425, смятат от компанията, според която новият комбайн дава възможности за превъзходен цветен печат и ги комбинира с характеристики, които спомагат за намаляване на разходите и консумацията на енергия.
Новото устройство използва т.нар. High Quality LED технология, разработена съвместно от Fuji Xerox и Nippon Glass. Тя представлява усъвършенствана LED (базирана на светодиоди) технология от ново поколение, осигуряваща значително по-високо качество на печат и по-малък разход на тонер в сравнение с други устройства от този ценови клас.


Xerox WorkCentre 7425 има и функции за автоматично изпращане на сканирани документи по email и факс, а изображенията са с качество 1200 x 2400 dpi. Освен това, машината е оборудвана и с няколко вградени инструмента като Auditron и Xerox Standard Accounting, с които се контролира употребата на цвят.
Според производителя, WorkCentre 7425 е съвместим с изискванията на Energy Star стандарта и изразходва само 2 вата електроенергия в режим „sleep", което е значително по-малко от разхода на повечето лазерни печатащи машини. Освен това, този компбайн е и първото подобно устройство, изградено от "био пластмаса", при чието производство се отделят 16% по-малко емисии на въглероден диоксид, допълват от Xerox.
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.