MSI раздава Assassin's Creed: Odyssey при закупен геймърски монитор или дъно

Промоцията продължава до края на годината и важи за избрани Intel Z390/AMD X470 дъна и монитори
Идват празници, а всеки знае, че празниците са равносилни на подаръци. Нашите приятели от MSI също знаят това и са подготвили поредната промоция, за да зарадват геймърите. Да кажем, че искате да си вземете нов геймърски монитор, за да вървят игрите на него по-мазно от баничка за един лев - можете да прибегнете съм серията Optix - извити монитори с 1ms време за опресняване и FullHD и резолюции.

MSI раздава Assassin's Creed: Odyssey при закупен геймърски монитор или дъно

Има богат избор от размери, резолюции и опции - като най-високите модели включват освен споменатата 2К разделителна способност и 1ms времена, AMD FreeSync технологията за предотрвратяване на накъсване чрез директна синхронизация на монитора с видеокартата. Повечето модели също така са 144Hz, а ъглите на виждане са 178 градуса. Това, в комбинация с 1800R извивката и бързите времена на опресняване, правят тези монитори идеални за гейминг. Не трябва да забравяме и много конкурентните им цени.

MSI раздава Assassin's Creed: Odyssey при закупен геймърски монитор или дъно

Да кажем обаче, че искате да играете Assassin's Creed: Odyssey - последното заглавие на UbiSoft и критично оценено с 9.2/10 от IGN, 90% от PCGamer и така нататък - схващате картинката - играта е едно от най-яките заглавия в поредицата. Вместо да си купувате играта, можете да отделите парите за ъпгрейд с едно от дъната на MSI, така не само ще сте сигурни, че самата игра ще върви добре, но и ще я получите като подарък. Изборът на дъна е още по-богат, има Intel и AMD варианти с чипсетите Intel Z390/AMD X470.
още по темата

Asus обяви три нови геймърски монитора

XG49VQ и XG32VQ трябва да са налични на пазара в края на този месец, а XG438Q - през пролетта на 2019 г.
07.01.2019 / 01:07

Samsung с нов спестяващ място монитор

Компанията ще представи също извити и геймърски дисплеи на CES
04.01.2019 / 12:04
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.