MSI представи RTX 20 - видеокарти, базирани на Turing архитектурата на NVIDIA

Най-мощните потребителски видеокарти идват с тунинг от MSI
Много скоро след официалното представяне на най-мощните потребителски видеокарти в историята, вече имаме и първите предложения от партньори - това е серията RTX 20 на MSI. Гейминг специалистите са подготвили няколко решения с новата Turing архитектура на NVIDIA, които могат да накарат сърцето и на най-закоравелия геймър да пропусне удар.

MSI представи RTX 20 - видеокарти, базирани на Turing архитектурата на NVIDIA

GAMING TRIO и DUKE сериите са с най-агресивен дизайн и включват три перки TORX 3.0 - те трябва да предложат много добри показатели, не само що се отнася до чиста графична мощ, но и като температури на работа. TRI-FROZR решението включва и LED подсветката RGB MYSTIC LIGHT, с която потребителите могат да настройват светлинните ефекти така, че да са в пълен синхрон и с ефектите на други компоненти.

MSI представи RTX 20 - видеокарти, базирани на Turing архитектурата на NVIDIA

Серията SEA HAWK има интересно хибридно решение за охлаждане - въздушно-течно. То става все по-популярно сред геймърите, главно заради лесната си инсталация и безпроблемна поддръжка. VENTUS серията разчита на по-скромен дизайн и два вентилатора, тя е предвидена за по-компактни билдове. Не на последно място е и AERO серията, която използва технологията на изолиран въздушен поток за охлаждане (blower).

MSI представи RTX 20 - видеокарти, базирани на Turing архитектурата на NVIDIA

Освен безпроблемен 4К гейминг, Turing архитектурата предлага за първи път технологията RAY-TRACING в реално време. Това е генериране на изображение чрез проследяване на пътя на светлината и симулация на ефектите при срещата и с виртуални обекти. На практика това, което потребителите могат да очакват, е още по-реалистични ефекти в игрите, особено що се касае до светлини и сенки.

още по темата

MSI GeForce RTX 2080 Ti Duke – хардуерът е тук, чакаме игрите

Това е графичният чип, с който вече можете да оползотворите геймърския 4K монитор
29.10.2018 / 06:20

MSI GeForce RTX 2080 Gaming X Trio – в очакване на бъдещето

Задава се революция при графиката в игрите.
05.10.2018 / 02:01

NVIDIA – много повече от забавление за геймъри

Платформите на компанията имат различни сфери на приложение – от тестове на софтуер за автономни коли до захранване на интелигентни облачни услуги
13.09.2018 / 02:23
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.