Още от най-добрите безжични колонки за ученици

Продължаваме темата с още великолепни и актуални устройства
Преди няколко седмици разгледахме отблизо половин дузина страхотни безжични колонки, които биха били срахотна придобивка за учениците, но и за всички тези, които ценят мобилността, издържливостта и качествения звук. Сега ще продължим темата с още няколко великолепни и актуални устройства.

B&O Play Beoplay A1
На първо място, поздравления за B&O Play, че са създали Bluetooth колонка, която да не изглежда като десетки други вече на пазара. За стилният, алуминиев външен вид е отговорна популярната датска дизайнерка на мебели Сесили Манц (Cecilie Manz). Beoplay A1 е не просто най-малката колонка на датската компания, но и е най-бюджетният им модел. Това изглежда не пречи да вади доста качествен звук за компактният си размер и да издържа цяло денонощие (!) без презареждане на батерията.


Още от най-добрите безжични колонки за ученици

UE Roll 2
Водоустойчивата UE Roll 2 издава 15 процента по-силен звук спрямо оригиналният модел UE Roll, безжичният й обхват е покачен на 30 метра и се продава заедно с UE Floatie, за да можете още с разопаковането да се цопнете във ваната или басейна. Батерията издържа към 9 часа и се зарежда за близо 6 часа, което е известен минус, но предвид изгодната си цена и добрия звук, който вади, UE Roll 2 си струва инвестицията.


Още от най-добрите безжични колонки за ученици

Oontz Angle 3 Plus
Тази колонка не блести с дизайна си (нито с името си!). Всъщност, дори може да влезе в някоя класация за най-грозните колонки. Но за откровено ниската си цена, това което произвежда като звук, ще накара мнозина да повдигнат вежди. Освен това, батерията издъжа спокойно 20 часа, а се зарежда за около 4 часа. Водоустойчивостта й е IPX-6, което означава, че спокойно можете да се къпете заедно с нея. Има и микрофон, ако желаете да провеждате разговори.


Още от най-добрите безжични колонки за ученици

UE Megaboom
Както подсказва името, тази колонка е едра – 23 см на дължина и тегло от 1 кг. Това обаче, е само в плюс за модела, тъй като предоставя впечатляващо качество на звука, плътен и силен бас, и възможност да свири 20 часа. Безжичният й обхват е 32 метра и спокойно оперира както на горещини, така и на минусови температури. Забележителна е и водоустойчивостта, която е клас IPX-7.
Единственият минус на UE Megaboom е високата цена, но ако успеете да я намерите на промоция, не се замисляйте да направите инвестиция.


Още от най-добрите безжични колонки за ученици

JBL Pulse 3
JBL Pulse 3 е колонка създадена за партита и поддържане на настроението. Тук най-интересното е LED светлинното шоу, което е осезаемо по-пъстро, качествено и забавно, спрямо това, което предлагаше предходния модел. За съжаление, ако светлините работят постоянно докато колонката свири, батерията издържа едва 6 часа (и 12 часа, ако не пускате светлините), но пък се зарежда по-бързо от повечето модели в този ценови клас.


Още от най-добрите безжични колонки за ученици

Harman/Kardon Go + Play
Независимо за какви цели и за какъв пазар Harman не правят компромис нито с качеството на изработката, нито с качеството на звука. Това тук, дами и господа, е премиум колонка, макар умалителното в случая да се отнася за нещо, което е с тегло 3.4 кг, на дължина е 42 см, а на ширина 18 см. Затова и може би, дизайна наподобява на чантичка с удобна дръжка. Разбира се, звукът е мощен, плътен, пространен и басов – точно каквото бихте очаквали от продукт на Harman. Затова и батерията издържа едва 8 часа, но посредством USB имате възможността да зареждате смартфон или таблет.
Ако можете да си го позволите и вземете предвид, че не е водоустойчива, Go + Play е страхотна придобивка.


Още от най-добрите безжични колонки за ученици

още по темата

Най-добрите безжични колонки за ученици

От музика за фокусиране в помощ на учението, до музика за партита, безжичните колонки са безценни в много моменти.
16.09.2018 / 10:36

Може ли умният говорител да се превърне в шпионин?

Екип на Tencent успява да овладее Echo на Amazon, но техниките, които използва за това, не са по силите на всеки хакер
13.08.2018 / 01:31

Google изпревари Amazon на пазара на умни колконки

Това най-динамичният ИТ сегмент в момента – над 200% ръст за една година.
28.05.2018 / 12:00
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.